2777
2789
عنوان

گربه کوچه مان...

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 22 پست
نه همسایمون گفت مرده،فکر کنم پرتش هم زده بودند،اخه بچه ها تو کوچه بازی میکنن....اینجا متاسفانه این چ ...

خدا میدونه چقد ازین ادمای چس دماغ بدم میاد از تو دهن سک ماچ میکنن بعد ب گربه ک میرسن از ده کیلومتریش سنگ میزنن  یا سرماشینو کج میکنن زیرش بگیرنحالم ب هم میخوره از حیوون ازارا

خیلی کوتاهی کردین حیونی زجر کشیده میبردینش دکتر  اون زمین گیر شده آب و غذا چجوری خورد حیوون ی ...

اره صبح رفتم از بچه ها پرسیدم گفتند چندتا پسر بی تربیت بی خانواده با تفنگ بادی زدن به پاهاش و باسنگ به سرش  

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا میدونه چقد ازین ادمای چس دماغ بدم میاد از تو دهن سک ماچ میکنن بعد ب گربه ک میرسن از ده کیلومتریش ...

اره دقیقا حق با شماست.

حالا باز چک کن اگه باشه یه کاری براش کنیم  نهایت منتقلش میکنیم  اعصابم ریخت بهم به خدا&n ...

پرسیدم عزیزم،گفتند دیروز مرده جسدش هم گداشته بودند توی این سطل های بزرگ اشغالی که شهرداری ببره،جسدشو دیدم،کلی مگس دورش بود، دلم اتیش گرفت باورم نشد این همون گربه کوچلوی خودمون بود، هنوز یه تکه گوشتش تو فریزره،جگرم اتیش گرفت ، خدا لعنتشون کنه اونایی رو که زدنش...

پرسیدم عزیزم،گفتند دیروز مرده جسدش هم گداشته بودند توی این سطل های بزرگ اشغالی که شهرداری ببره،جسدشو ...

امیدوارم همین بلایی که سر این طفلک آوردن سرشون بیاد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پرسیدم عزیزم،گفتند دیروز مرده جسدش هم گداشته بودند توی این سطل های بزرگ اشغالی که شهرداری ببره،جسدشو ...

منم براش گریه کردم 😭😭😿😿خیلی غصه ام شد؛الهی بمیرم اینقدرمظلومند

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
منم براش گریه کردم 😭😭😿😿خیلی غصه ام شد؛الهی بمیرم اینقدرمظلومند

بعد سه روز هنوز براش گریه میکنم  هرکاری میکنم از جلوی چشمم نمیره.

بعد سه روز هنوز براش گریه میکنم    هرکاری میکنم از جلوی چشمم نمیره.

ماهم خودمون دوتا مموشی نازتوحیاطمون داریم که میرن ومیان مامانشون چندتایی بچه زایید که یاگم شدن یا بردشون یه جای دیگه منم براشون ناراحت میشدم هنوزم توفکرشونم بعضی وقتها ؛مامانشون هم دیگه نمیاد پاهاش درد میکرد آخرین بار ای کاش زنده باشه😞

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)