2777
2789
عنوان

یا خداوند😯😯😯😯😐😐😳😳😳😳😳همگی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 58 پست
جان خودتون دوباره شروع نکنید . الان فرت فرت همه میخوان تاپیک بزنن بگن کاربر نینی سایت کیه 

😂✌🏻ناه باور کن فک کردم برا من این جوره

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تعلیق نشده کاربره 

این کاربر ثبت نامش نصفه نیمس و شماره وارد نکرده و فقط میتونه لایک کنه و هیچ‌پیامی نمیتونه بده مطمئنم اینجوریه و دلیل اینکه اسمش میاد کاربر نینی سایت چون ثبت نامش تکمیل نیست ولی تو قسمت لایک ها ببینید اسمش امیدمون به انگلیسیه 

تنها راه درمانم‌کم‌محلیه وگرنه ببینه توجه‌میکنید بیشتر خوشش میاد

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
عزیزم تعلیق نشده کاربره  این کاربر ثبت نامش نصفه نیمس و شماره وارد نکرده و فقط میتونه لایک کنه ...

آها اوکی مرسی 🌹🌹

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اره دیروز تو اون تاپیکه اون بود  ولی الان همون کاربر نی نی سایت همیشگیع  اعلانش واس من ن ...

آقا کاربر نی نی سایت درخواست دوستی داده😂😂✌🏻✌🏻رد کنم یا ببینم چی میگه

نمیشه رد کرد یا قبول کرد

چرا میاد پذیرش و رد کردن