2777
2789
عنوان

مثلث خود مشغولي چيست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 362 پست
دمت گرم بعد میرم دانلودش کنم😂

قربونت 

ولی تو نت نیستااا 😂 کتابش کرده نویسنده ش اگه تل داشتی یه کانال رمان بهت میدادم اونجا هست پی دی افش😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
مگه تو سادیسم داریی😂😂فاطمه رو بگم بیاد تازیانه بزنبش😂😂

😂😂😂😂ن ندارم ولی اونا هم عاشقونه بود هم هیجانی😂

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت  ولی تو نت نیستااا 😂 کتابش کرده نویسنده ش اگه تل داشتی یه کانال رمان بهت میدادم اونجا ...

منم وسوسه کردین

بمنم بدی کانالشو

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
لازم نیس فقط من

جوووون فقط خودتو عشقههه

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
حیفه چشاته رحم کن. منم دیر فهمیدم

بابا من انقدر دوست دارم عینکی شمم از بچگی دوست داشتم اخرشم نشدم

الان ۱۰ ساله رمان میخونم ولی چیزیم نشد 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤩🤩🤩😂😂وااااااای منم بخدا قسم😂😂😂،مثلا رمان اگرچه اجبار ...

وای اره اونروز که عکس مریم و برداشت انقد لجش و داشتم تازه دلم میخواست از رادین جدا شه حس مبکردم خودشو انداخته ذ بهش

مثلا رمان همخونه زمستان داغ ابریشم و عشق تازیانه و عشق اینا دخترا ساده بودن دوسشون داشتم

ولی برعکس اعدام یا انتقام یا ازدواج اجباری دخترا پرو بودن حرص میخوردم از دستشون😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
قربونت  ولی تو نت نیستااا 😂 کتابش کرده نویسنده ش اگه تل داشتی یه کانال رمان بهت میدادم اونجا ...

پی دی اف اذیتی داره 

میگردم حالا ی چی پیدا میکنم

فیلم چی میبینی؟من عاشق تخیلیم مث هانسل و گرتل،مالیفیسنت،دهنین پادشاه دیوانه،سفیدبرفی و شکارچی،شنل قرمزی و جک و لوبیا سحر امیز،کله هویجی و....

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
راز یک سناریو خوندم عالی بود😍بزرگمهر و گلی

جوون بابا جون 😍

خیلیی دوسشون داشتم اون وحیدم خیلی اقا بود دلم براش سوخت خیلی

مگه تو سادیسم داریی😂😂فاطمه رو بگم بیاد تازیانه بزنبش😂😂

منو بزنه ؟😐😂

خب بچه ها. بازم خوش گذشت، مرسی که هستین😍😍😍 من چشام دارن میسوزن دیگه برم. ماچ ب کله همتون. شب همگی ستاره بارون

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤩🤩🤩😂😂وااااااای منم بخدا قسم😂😂😂،مثلا رمان اگرچه اجبار ...

واای ای گفتیی دختره دیگه خیلب تو مخی بود حیف پسره واسه اون چلمنگ

وای اره اونروز که عکس مریم و برداشت انقد لجش و داشتم تازه دلم میخواست از رادین جدا شه حس مبکردم خودش ...

😂😂😂😂😂😂رمان پاورقی زندگیم همینطور بود دختره پول گرف با مهیار کور ازدواج کنه و بعدم همش ضایعش میکر ک تو کوری کنارم راه نیا و بعدم تنهاش گذاش و رف خارج اونجام ک چوبشو خورد

بچه ها من رمان انلاین از مائده فلاح میخوندم قبلا خیلی دوسشش دارم رماناش و نخوندین؟؟؟ تابستون برای مریم و میخوندم خیلی قشنگ بود نصفه ول کردم فکر کنم الان چاپ شده😢

من فقط عاشقانه ترسناک😂😂😂😂تو عینکی نشدی؟

نه والا 

خیلی تلاش کردم بشم ولی نشدم اخرش ☹️🙁😂😂😂