2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا تا جد آبادمون بیشتر فحش نخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 155 پست
خانوما کمکم کنین تو نی نی سایت آیدی مو به یکی دادم بعد تو تل میگفت من جنم فلا مدیومم بعد میگفت شوخی ...

خدا شاهده یا تو اسکولی یا داری مارو اسکول میکنی

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوما کمکم کنین تو نی نی سایت آیدی مو به یکی دادم بعد تو تل میگفت من جنم فلا مدیومم بعد میگفت شوخی ...

ینی طلسم کرده و ورد خونده برات ، بزن تو نت چند تا دعا میاد بخون برا باطل شدن سحر.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بلاکش کن

آیدیتو عوض کن

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

تلقین و ترس الکی

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
خیلی تورو دوست دارم ... و حس خوبی ازت میگیرم... نذار بدی های دنیا خوبی هاتو کمرنگ یا از بین ببره &n ...

چ حس خوبی دادی 

من خوب نیستم این محبت شماست 

من چیزی روم تاثیر ندار شما دریغ نکن خوبیاتو جانا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کاربریش مال ۹۵ هس دست کم ۵ میلیون میارزه... حیف کاربریش

🤕چ ربطی داش

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

@خدایا_دوستتتت_دارم ....................

@کاپ_کیک_عصبانی ............................................ 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت