2777
2789
عنوان

اگه سگ حمله کنه!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6781 بازدید | 124 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره شوهرم باتوم داره گفت از این به بعد میبرم همراهم 

مگه هرروز بیرون کارداری؟من روزایی ک کاردارم میگم ماشینو نبر بقیه روزا زیاد لازم نمیشه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
شما سگ داشتی؟ 

نه 

سگ داریم  تا سگ 

ولی میشناسم خیلی ها رو که سگ بی دلیل بهش حمله کرده

سگه به فامیلمون حمله کرد صورتشو کند 

کسی که سالها ازش مراقبت کرده بود! و واقعا هم دوسش داشت 

حیوون حیوونه دیگه 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

باز شوهرت مرده من یه سگی افتاد دنبالم سرش داد زدم نرفت آخرش ترسیدم بعد هار بود آب دهنش آویزون بود اومد مانتوم رو گرفت با بدبختی مانتو رو از دهنش در آوردم بعد دویست متر دویدم اونجا نمیدونم سیم خاردار بود فکر کنم اون زمان بازیافت زباله بود انقد دویدم آخرش یه اتوبوسی دید منو نگه داشت  خودم رو انداختم کف اتوبوس

مگه هرروز بیرون کارداری؟من روزایی ک کاردارم میگم ماشینو نبر بقیه روزا زیاد لازم نمیشه

پسرا رو پارک میبرم تو خونه شیطونی میکنن

یا خرید نون و....باخودمه

اما دیگه نمیخوام بذارببره😭

لطفا لطفا به سگهای ولگرد غذا ندید

همچنین سگای حاشیه شهر 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

وای من یه بار این بلا سرم اومد یه سگ بزرگ نگهبان اومدم طرفم داشتم پس مافتادم اگه تکون میخوردم حمله میکرد بهم خواستم بدوم یه اقایی گفت اروم اروم بیا ندو وای تا رفت قلبم داشت از جا میکند

پسرا رو پارک میبرم تو خونه شیطونی میکنن یا خرید نون و....باخودمه اما دیگه نمیخوام بذارببره😭

آره بزار ببره هوا هم خوبه دیگه گاهی پیاده برو

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵