2777
2789
عنوان

اگه سگ حمله کنه!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 6781 بازدید | 124 پست
خیلی ترسناکه‌...به سگا نزدیک نشید یه وسیله دفاعی داشته باشید از خودتون دفاع کنید  یکی رو میشن ...

یه زنی صبح رفته بود نون بخره تو روستا ۵ تا سگ تیکه تیکش کردن. اوردنش بیمارستان ولی زنده نموند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکثرا بی آزارن ولی من وقتی دیگه وحشی باشن دستمو میبرم زمین سنگ برمیدارم میترسن میرن . چند تا زنو تو محل ما وقتی صبح رفته بودن پیاده روی گاززگرفتن

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

تو یزد تو یک سال اخیر دوتا کودک ضایعات جمع کن رو سگا خوردن

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
سگا با ادما کاری ندارن مگر اینکه هار بشن انسان هیچوقت طعمه سگ سالم نبوده

حالا چه اصراریه ...

سگه هرچی باشه حیوونه خوی حیوانی داره 

حمله میکنه گاز میگیره 

حتی بی دلیل 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بشین رو زمین سنگ ورداره میترسن جدیدا سگ ها حمله میکنن بیچاره ها گشنه ان ، من استخوان و غذاهای مونده میبرم براشون ، 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

خواهر منم یبار تو مسیر خوابگاه یه سگ دنبالش بود دورش میگشت اینم زنگ زده بود به من صداش میلرزید دیگه آروم آروم یه قدم یه قدم میرفت ۴۰ دیقه طول کشید برسه اینم کلا تو راه اومد دنبالش😂😂

خداروشکر که بخیر گذشت حالا سگ ولگرد خیلی خطرناکه 

هَرابانو🌻