من یکی خوابم نمیاد باید قرص ملاتونین که اینجا گفتنو بگیرم خوابم تنظیم شه
از یه طرفم حس میکنم میخوام پریود شم کمرم تیر میکشه یا درد داره😐🤦🏻♀️
چیزای مادی برام اهمیت نداره فقط دنبال عشق و معجزه خودم میگردم 😎😎 از اسم کاربریم مشخصه من عصبیم پس خودتون درخواست دوستی ندین😈😈😈😈😈😏😏😏😏 زندگی بالا و پایین زیادی داره همه جوره سختیو درد هست اما بخاطر قلب خودت باید باهاش کنار بیای و بجنگی برای اینده خودت 😍 تا خدا باشه قلبت ارومه❤ منو از نبودنت نترسون من خودم شدم این تو که کاری نکردی برام😏 میشه برای نیت قلبیم صلوات بفرستین
چیزای مادی برام اهمیت نداره فقط دنبال عشق و معجزه خودم میگردم 😎😎 از اسم کاربریم مشخصه من عصبیم پس خودتون درخواست دوستی ندین😈😈😈😈😈😏😏😏😏 زندگی بالا و پایین زیادی داره همه جوره سختیو درد هست اما بخاطر قلب خودت باید باهاش کنار بیای و بجنگی برای اینده خودت 😍 تا خدا باشه قلبت ارومه❤ منو از نبودنت نترسون من خودم شدم این تو که کاری نکردی برام😏 میشه برای نیت قلبیم صلوات بفرستین
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
پاشوو پاشوو😃🌺 جووووووون دل😍 پاشو برقص 💃🏼الکی ادا حال بدارو در نیارر🧕🏻😁(1740)نسترن با تو دل من❤توی گلخونه ی یاره💐وقتی نیستی تک و تنها🙁 لحظه هارو میشماره 🧐نسترن ای عشق من حرفی بزن💕🙏🏻بگو تورو به خدا تو دلت مال کیه🥴🤨تو حواست جای دیگست و🥺😥خودت نمیدونی بخدا نمیدونی بخدا ☹️☹️چیزی بگووو حرفی بزن وگرنه میمیره دلم💔😞😞😁گلخونه قلب کی بود☹️که عشقمو گرفت ازم🥺🥺
من که بخاطر رفیق هشت سالم که امشب زدن نابود کردن دیگه نمی تونم بخونم چه جوری بخوابم
دوستتو زدن؟