2821
2789
عنوان

دختر گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 39 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون از لطف شما .ببینید مثلا لیوان آب غیر عمد  از دستش کج میشه میریزه خانومم شروع میکنه داد و ...

بنظرم کتاب برای خانومتون بگیرید بخونه....بعدشم شاید عوارض بعضی قرصها بهم خوردگی هورمون ها بی تاثیر نیست.   بادکنرزنان مشورت یه ازمایش برن.  مثلا کم خونی وتیرویید بیحوصلگی میاره. با بچه ها کارتون ببینید اصلا باید بچه بشیم وقتی بچه داریم بریم دوران کودکی .. شاید چون زیاد خونه مونده بیخوصله شده. خودم بامشغله کار ودوتابچه واقعا بازم خیلی وقت میذارم مادرها صبورن حتما دلیلی داره یه مادر زودنمیبازه  مثلا دیشب شوهرم صدای گرگ دنبالمون می افتاد ازنفس افتادیم یه روز بازی بامنه یروز باشوهرم. امیدوارم بدردتون بخوره. 

🧐. افسردگی شدید دست ب خودکشی یاگریه میکنن کلا آروم آروم میشن یه گوشه کاری باکسی ندارن کدوم علایم اف ...

من خوندم یه جور افسردگیه اقا اشکان که کامل نگفتن شاید اول اینطور بوده الان شدید شده با بچشون بد میکنه

متوجه شدم . بگم خوبه دروغ گفتم .ولی از من ناراحت باشه بهم میگه

شاید هم از شما نه ولی از جای دیگه یا فرد دیگه ای ممکنه ناراحتی داشته باشه و یه چیزی اذیتش میکنه که نمیتونه به کسی بگه باهاش صحبت کنید ،به نظر من مشکل همسر شما ربطی به بچه نداره

2824
2823
2791
2779
2792