2777
2789

سلام من خیلی احتیاج به یه شغل دارم ولی مهارت خاصی ندارم. از رشته ی کامپیوتر هم خوشم میاد. به نظرتون اگه برم اموزشگاه چند تا مهارت مختص کامپیوتر رو یاد بگیرم ازش میتونم درامد داشته باشم؟ بازار کارش چطوره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ادیت فیلم و کلیپ بلدم خداروشکر درامدم عالی.

https://uupload.ir/view/iqli_vivacut_video_1613479510269_1080hd.mp4/ درست کردنشم خیلی راحته اینم نمونه کار

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
متأسفانه هنوز نقطه ی صفرم و چیزی نمیدونم :(

اولین مورد همین icdl رو باید یاد بگیری پس

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
شما بنظرم برو فتوشاپ یادبگیر و فیلم برداری از مجالس

مجلس کجا بود😬

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
اولین مورد همین icdl رو باید یاد بگیری پس

این یعنی چی؟چ کاریه،؟

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
این یعنی چی؟چ کاریه،؟

آشنایی با خود کامپیوتر،اینترنت و برنامه های پاورپوینت و ورد و اکسل و اینا

بله یاد میگیرم حتما فقط دنبال یه مهارت و درامدم هستم.  

کار با کامپیوتر خیلی گستردست 

طراحی سایت 

برنامه نویسی 

بازی سازی 

ساخت انیمیشن 

ادیت فیلم و عکس 

ساخت لوگو و بنر 

... 

تو هر کدوم که علاقه و پشتکار داشته باشی،قطعا بیکار نمیمونی

آشنایی با خود کامپیوتر،اینترنت و برنامه های پاورپوینت و ورد و اکسل و اینا

من برنامه آفیس فقط بلدم از این میشه درآمد داشت؟

کار با کامپیوتر خیلی گستردست  طراحی سایت  برنامه نویسی  بازی سازی  ساخت انیم ...

وای من عاشق کلیپ سازی و ساخت انیمیشنم