2777
2789
عنوان

کسی ویندوز بلده نصب کنه؟؟؟؟؟؟؟

55 بازدید | 8 پست

من ویندوز نصب کردم اولشو اشتباه رفتم بجای dvd انتخاب کردم از فلش برداره الان کامپیوتر قاطی کرده خاموش روشن کردم باز نشد چیکار کنم 

توی گوگل سرچ کنین میاره😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

f12 رو بزن ببین انتخاب بوت میاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام

اگه گوشی یا کامپیوترتون مشکل پیدا کرده

داخل گوگل سرچ کنید :

خدمات کامپیوتری سیستم تک

( وارد اولین سایت شو )

راهنمایی رایگان میکنه

و برای تعمیر و ... خیلی قیمت هاش مناسب هست

یادم نیست

فکر کنم اینه dvd رو بزار 

ریست کن 

تند تند تا هیچی نیومده بالا دیلیت رو بزن 

بعد به جای یو اس بی برای فرمت دیویدی رو انتخاب کن 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

سلام 

سیستم رو Restart کنید 

قبل از شنیدن صدای بالا آمدن ویندوز کلید DEL کیبورد را فشار دهید.در برخی از لپ تاپ ها باید روی F2 ، در برخی از مدل‌ها هم باید F12 را فشار دهید.

به سربرگ Boot رفته و سپس Boot Device Priority را انتخاب و دکمه اینتر را فشار دهید.

در این مرحله گزینه  ۱st Boot Device را انتخاب کنید اینک برای بوت شدن از روی CD مراحل ادامه پیدا کند یا از روی فلش

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست