2777
2789
عنوان

اونهای که بهم توهین زدن رو واگذار میکنم به خون حسین

| مشاهده متن کامل بحث + 11904 بازدید | 455 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا چرا نفرین میکنید اینجور ادمارو خدا به وقتش میزنه شما چرا خودتو حرص میدی بیخیال باش

ببخشید چرا کسی ک خونه فحشا داره نفرین نکنم؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
گفتم راست باشه  چرا نفرین نکنم فحشادرست کرده؟؟؟

اخه نفرین برمیگرده ب خودت گاهی 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مهد_کودک# نی نـی ـ سایت#  

مهد_کودک_گلها#   

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
ایدیشم اسمش خسته ام بود بعدم که من گفتم کانالش کرد که ببخشید ایدی رو دزدیدن دیشب...الانم ترکوند کلا

خب تابلواااا دروغ گفته چقدم خنگ بوده لااقل نگرفته اسمو عوض،کنه این ازین خاله ها بوده بخدا

کار هر دوتون خیلی بده، اون شخص اگه همچین درخواستی هم کرده، نهایتش شما می تونستی بلاک کنی تموم، من خودم یکی دو بار کاربر این چنینی داشتم، بلاک کردم، جار هم نزدم، واقعا کی می خواین از بحث های خاله زنکی دست بکشین 

😐🤷🏻‍♀️