2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

169 بازدید | 15 پست

خانماپودرونمک ماشین ظرفشویی چی خوبه؟ پودرم تموم شده، ترکیه ای بود. گیرنیوردم پریل استفاده کردم، گندزدبه ظرفام. همه کدروچرب شدن

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا ماشین ظرفش ویی به درد میخوره؟ قابلمه با ته دیگ مونده هم میشوره ؟ خرج مواد شویندش چی بالاس؟

والامن عیداخیلی به کارم میاد. استکان ولیواناروبجای وایتکس کاری میچینم توظرفشویی مث الماس میشه. مهمون 4   5نفرم داشته باشم بکارمیادولی بیشتربایدچندسری بذارم. قابلمه هم برنامه ی قابلمه شورومیزنم ولی نه قابلمه ای که ته دیگ داره ها. مس هامم میکنه مث روزاول. البته تاقبل اینکه پودرم وعوض کنم

کلا ماشین ظرفش ویی به درد میخوره؟ قابلمه با ته دیگ مونده هم میشوره ؟ خرج مواد شویندش چی بالاس؟

ما هم خودمون داریم هم خواهرام هیچ کدوم تا حالا استفاده نکردیم 😑😑😑مامانم ک وسواس داره میگه حتما باید خودم بشورم یکی از خواهرام هم شوهرش قرص رو نمیگیره میگه گرونه اون یکی خواهرم هم میگه تمیز نمیشن ظرفا 😑

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
ما هم خودمون داریم هم خواهرام هیچ کدوم تا حالا استفاده نکردیم 😑😑😑مامانم ک وسواس داره میگه حتما با ...

پس چراخریدین. نه من استفاده میکنم. فقط بگم استفاده نکنی خراب میشه

واقعا خراب میشه؟؟؟؟😐

بله. ظرفشویی ازاون دسته از وسایلیه که هرچی بیشتراستفاده بشه، بیشترعمرمیکنه. کفش نبایدخشک بمونه