زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت میزاره و میشه یاورت،❤️❤️❤️❤️
از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟. باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت توکاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس کاربر ⬅️ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
خب وقتی با نارضایتی یه خانواده با پسرشون ازدواج می کنید باید تحمل خیلی از مسائل رو داشته باشید. سعی کنید روابط رو به سمت صلح و آرامش مدیریت کنید که خودتون هم در آرامش باشید
گروه طلایی❤تثبیت❤خداروشکر به هدفم 50 کیلو رسیدم به امید خدای مهربونم و لطف شهید ابراهیم هادی من عروس سال 1400 هستم خانوم فاطمه زهرا خودش در حقم مادری میکنه
والا من که خودشون اومدن خواستگاری و سنتی ازدواج کردیم بعد ۱۳ سال با اینکه توی یه ساختمون زندگی میکنیم یک ساله قطع رابطه ام چون از من خوششون نمیاد و بی احترامی میکنن و دخاااااااالتتتتتت میکنن تو همه مسائلمون
به جهنم کع خوششون نمیاد
اگه باهاشون راحت نیستی تلاش نکن اشتباه منو نکن اگه نمیخوانت با شوهرت خوش باش و اونارو بزار کنار
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین