شما اطرافتون از زرنگ بازیای اطرافیان چی دیدید بگید استفاده کنیپ
این من ،من جدیده 😌من به هرچی که خواستم رسیدم 🙃من خانواده ای دارم ک عاشقانه دوستم میدارن من از همه خوشبخت ترم من از همه خاص ترم من از همه دلنشین ترم و همه باید پیگیر من باشن😍
این من ،من جدیده 😌من به هرچی که خواستم رسیدم 🙃من خانواده ای دارم ک عاشقانه دوستم میدارن من از همه خوشبخت ترم من از همه خاص ترم من از همه دلنشین ترم و همه باید پیگیر من باشن😍
تو ادارات اكثرا همين هست يك بحش جزيي هم با ازمون وارد ميشن
با همتون قهرم كرونا تموم نشده سهل انگاري نكنيم تو اين روزاداغديده نشيم و داغديده نكنيم.. تا اطلاع ثانوي از باور كردن تاپيك شما معذوريم حتي شما دوست عزيزايستادن بيجا مانع تركيدن است شوخي كردم تاپيك دوستامو باور ميكنمب روز مادر و زن هم نزديك ميشيم از الان داريد غصه ميخوريد بعضياتون ك شوهر چيزي هم واستون ميگيره يا نه؟ يا چي واسه مادرشوهر بگيريد چشش درآد هي با ي دل خوشي ميام اعلانات باز كنم ببينم كي ريپلاي كرده ميام ميبينم لايك خالي زدين
یه خانمی اینستا هست بنظر من خیلی خیلی خوب فکرش کار کرده و برای خودش درآمد ایجاد کرده .من خودمم چندبا ...
چیکار میکرد؟؟