ilunga Будь твоей головой. هیتلرم خوبع ها اما من عاشق با پنبع سر بریدنای چرچیلم . این کینع شتری نیست،زخم عمیقع.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسع سیه من و شش ماه بعد،یکسال بعد،کع با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینع ای.خیر کینع ای نیستم ،زخم خوردع ام دروغ چرا ،من ب اینکع بعضیا از من خوششون نمیاد افتخار میکنم . غذا تو گلوتون گیر کردع، من هم محکم میتونم بزنم ب پشتتون هم میتونم بشینم و براتون دعا کنم کدومو انتخاب میکنید
خاله ها برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستید ممنونم ❤بگید منم بفرستم😘فرزندم 🤩میوه درونم☺️🤰برای تو مینویسم جان مادر😍برای تو که هنوز پا به این دنیا نگذاشته ای.من وبابايي براي اومدنت لحظه شماري ميكنيم ني ني كوچولوي شيرين💛💙🧡💚❤خاله جونیا واسه اینکه سالم بیام بغل مامانی جونم برام یک صلوات میفرستید☺️
با همتون قهرم كرونا تموم نشده سهل انگاري نكنيم تو اين روزاداغديده نشيم و داغديده نكنيم.. تا اطلاع ثانوي از باور كردن تاپيك شما معذوريم حتي شما دوست عزيزايستادن بيجا مانع تركيدن است شوخي كردم تاپيك دوستامو باور ميكنمب روز مادر و زن هم نزديك ميشيم از الان داريد غصه ميخوريد بعضياتون ك شوهر چيزي هم واستون ميگيره يا نه؟ يا چي واسه مادرشوهر بگيريد چشش درآد هي با ي دل خوشي ميام اعلانات باز كنم ببينم كي ريپلاي كرده ميام ميبينم لايك خالي زدين
💍✨ تــو دیگه حواس نمیذاری واسه دلــی که رو هواس. ساده میگه دوســ❤️ــت داره و بی اداس. دلی که عاشق میشه بی سر وصداس. حواست کجاس. با منه دلت. منم اونی که واسش میزنه دلت. منم اون تیکه ی آخره پازلت. یه دریایی منم گمم تو ساحلت من اگه عجیبه رفتارم و معلوم نیست اصلا کارم تو بفهم چمه فقط تو بلدی حالمو من جز تو کیو دارم🥺 من اگه بهونه میگیرم و زود از کوره در میرمبعضی وقتا از همه سیرم از این آدما دلگیرم.🙃 تو بفهم چمه 😘A❤️ تیکر رسیدن بهمدیگه ❤️ عشقـــAـــم💜❤️A❤️💜 👩❤️💋👨💍. 🔴آفلاین 😊. ❤️🔴🟥🟣🟪💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪❤️🔴🟥💜🟣🟪