انسانم رفته ماه عزیزم اینا پروپاگاندای روسیه برای امریکاست
همیشه حرف هایی هست برای نگفتن ؛ حرف های بی تاب و بی قرار که سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند ... ارزش انسان به اندازه ی حرف هایی است که برای نگفتن دارد.🌹
همیشه حرف هایی هست برای نگفتن ؛ حرف های بی تاب و بی قرار که سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند ... ارزش انسان به اندازه ی حرف هایی است که برای نگفتن دارد.🌹
اما رفتن به ماه و ... فقط برا چند نفر خاص و با کپسول اکیژن و تحت شرایط بسیار سختی هست و بیشتر برا تحقیقاته نه زندگی تو اونجا
ادما نمیتونن تو زمین خودشون رو کنترل کنن و هر روز به جایی حمله میکنن میخوان جای دیگه زندگی کنن
واقعا حرص و طمع تا کجا؟؟؟؟؟؟؟
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
من فقط وقتی باور میکنم زمین تخته ک منو با فضاپیما ببرن زمینو نشونم بدن:|
این چیزارم نخون چون نمیتونی تهش ب جوابی برسی ذهنت درگیر میشه
فقط 38 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم فکرمیکردم دنیا یه کیکه خوشمزه س و ادماش یونیکورن و فرشتن! اما ادما بهم نشون دادن که میتونن چقدر بد باشن...چقدر وحشتناک باشن...واقعا چرا یکی بخواد زندگیه ادمو نابود کنه؟!ساده نباشید مهربون نباشید احمق نباشید ک اگ باشید میشید مثل من!من هنوز از این کابوسی ک ادما برام ساختن بیدار نشدم:)خواستی برام صلوات بفرست دعا کن یا هرچی ک این مشکلم حل بشه