2789
عنوان

بیت کوین

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 31 پست
تو گوگل سرچ کنید و چندتا مقاله علمی راجبش بخونید یا مقالات معرفی و نحوه کارکردش رمز ارز یا ارز دیج ...

زدم چیز درست حسابی نیاورد یعنی منظورم اینه خیلی کتابی نوشته بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا چقدر اینترنت مصرف میکنه؟

فقط مساله اینترنت نیست ک اگر دستگاشو بگیری

پول برق زیاد میاد.اینترنت هم  باید قوی باشه و مدام روشن 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
بیت کویین یه نوع ارز هستش مثل همه ی ارز ها مثل دلار و یورو و پوند و.... ولی بین کویین ارز دیجیتال هس ...

چ جالب شنیدم چیناتوایران اومدن همین ارزواستخراج میکنن ک برقا قطع میشدچون مصرفش بالا بود

کسی رو قضاوت نکنیدفقط برای اینکه گناهانش باگناه های شما فرق داره...

سلام 

ارز دیجیتال ( یه سری چیزا هستن ک پول مجازی هستن و جهانی ان ) 

سالها بعد برای خرید تو فضای مجازی دیگه نیاز نی شما پول به ریال یا دلار بدی و با بیت کوین معامله میکنی 

یا مثلا برا رزرو هتل باید بایننس کوین بدین 

و هرچیز دیگه 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
چ جالب شنیدم چیناتوایران اومدن همین ارزواستخراج میکنن ک برقا قطع میشدچون مصرفش بالا بود

خیلییییی بالاسسسس

چندروز پیش شهری ک توش ساکنم همه رو جمع کردن

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

این ها قیمتشون متفاوته 

مثلا ی بیت کوین الان معادل یک میلیارد و سیصد و خورده ای میلیون تومن هست 

بایننس کوین معادل شش میلیون و خورده ای هست 

دوج کوین هزار و پونصد ایناست 

اینا تعدادشون خیلی زیاده

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

اینا قیمتشون بالا وپایین میره و شما ب راحتی با کمی مظالعه میتونی نوسان بگیری و سود کنی 

حالا اگر کمی صبر داشته باشی هم میتونی مقداری بخری و بذاری مثلا چن سال دیگه یا چن ماه دیگه بفروشی و با پولت کیف کنی

نوبیتکس یه سایت معتبر ایرانی برای خرید و فروش بیت کوین هست ک شما میتونید ب راحتی توش عضو شید و خرید فروش انجام بدین 

ب باقی سایت ها هیچ اعتباری نیست 

ما فامیلامون اکثرا دستگاهشو خریدن گذاشتن داخل خونه..... ارز تولید میکنه....

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

اگر تمایل داشتید راهنمایی میکنم 

https://nobitex.ir/signup/?refcode=817031 

و اگر مایل باشید روی این لینک ک مال بنده است بزنید و توی نوبیتکس رایگان ثبت نام کنید 

و اینکه از 100 هزار تومان میتونید خرید کنید