2777
2789

دوستان به نظرتون این رشته ارزش خوندن داره؟ درامدش چطوره؟ اگه خودتون یا از اشناهاتون خونده لطفا راهنماییم کنین.

من طراحی لباس خوندم چند ترم..رشته ی بشدت پرخرجیه ولی اگه علاقه داری خوبه

City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من طراحی دوخت خوندم 

اول اینکه باید علاقه داشته باشی.. .

دوم اینکه دردسر داره هم کار عملیش زیاده هم درس های دیگش درکل خوبه درامدم هنوز انتخواب رشته نکردی دبیرستان تموم کنی بری دانشگاه درامد داری چ عجله ای داری😑😂

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
من طراحی لباس خوندم چند ترم..رشته ی بشدت پرخرجیه ولی اگه علاقه داری خوبه

واقعا چقد خوب که اومدین تاپیکم. درامدش چطوره؟ درسای بی ربط و غیر کاربردی هم داره؟ 

خیلی ممنونم دوستان از توضیحاتتون. من 30 سالمه. خیییلی درامد برام مهمه. بین این رشته و کنکور تجربی موندم. که البته اطلاع دارم تجربی کنکورش به شدت سخته. 

واقعا چقد خوب که اومدین تاپیکم. درامدش چطوره؟ درسای بی ربط و غیر کاربردی هم داره؟ 

درآمدش اگه مزون بزنی خوبه یا باجایی قرارداد ببندی وطرح بدی بهشون.درسای بی ربط به اون صورت نه مثلا شاید ترمای اول تاریخ لباس ایران وجهان واین چیزا داشته باشه 

City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀

اینم بگم مثلا ما برای سه چهار واحد عکاسیمون استاد مجبورمون کرد دوربین بخریم.اونم نه هر دوربینی.دوربینی که خودش تایید کنه.مداد رنگی ۴۸رنگ جنس خوب که بالای ۱تومن میشه.انواع اتود ومداد طراحی که بالای ۵۰۰درمیاد.گواش بالای ۱تومن.ماژیک دونه ای ۶۰.۷۰تومن که باید کل رنگاشو داشته باشی که اونم بالای ۲.۳ تومن درمیاد.اگه هزینشو داری شروع کن

خیلی ممنونم دوستان از توضیحاتتون. من 30 سالمه. خیییلی درامد برام مهمه. بین این رشته و کنکور تجربی مو ...

من خودم انصراف دادم دارم برای کنکور تجربی میخونم