تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
امشو شوشه لي پك ليلي لونه؟!!! نخير! صحيحش اين است: امشو (امشب) شوشه(شبشه) ليپك(عقربه قطب نما، قطب نما) ري ( روي) هيرونه( هيرون در گويش جنوبي معادل شمال و مقابل كهباد بمعناي جنوب است) يعني امشب شبشه و دارم ميرم به سمت شمال حالا چرا؟! شاعر در مصرع بعدي دليلش را مي گويد: يارم برازجونه! و ميدانيم كه برازجان در موقعيت شمال بوشهر قرار دارد! قابلی نداشت
این تو گوگل بود😂
امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐 اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/