2777
2789
عنوان

من هیچ من نگاه😐😑+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 140 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا اینقد بدم میاد از معلما دور و برم هم چن تا هستن🤢

معلم ها هم از شما بدشون میاد گلم دل به دل راه داره😁

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

کاشکی یذره حرمت شغلشونو نگه میداشتن و میفهمیدن چ مسئولیتی ب دوششونه

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
ناراحت نشو     ولی پول میگیرین   هر بلائی هم ک میخواهید سر بچه ها و مادرها در میارید ...

جمع نبند لطفا همه مثله هم نیستن خودمم قبول دارم معلم داداشمم اینجوریه زورش میاد حتی جواب بده خداتومنم پول میگیره 

منه بدبخت ساله اوله تدریسمه😭😭😭

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
کاشکی یذره حرمت شغلشونو نگه میداشتن و میفهمیدن چ مسئولیتی ب دوششونه

بچه ها چ گناهی کردن آخه

بعدم ببخشیدا معلما نصف روز میرن سر کار بخدا 

بابای من کارگره هر روز میره نظافت و کارگری و بنایی

تو زمستون 

آجر و گونی سیمان بلند میکنه

معلما فقط ی خودکار برمیدارن بخدا

پولشو چند ماه بعد میدن 

ممنون میشم ازم حمایت کنین .به تازگی لوازم آرایشی  آوردم  برای فروش@jingoolestoon_shop این پیجمه
جمع نبند لطفا همه مثله هم نیستن خودمم قبول دارم معلم داداشمم اینجوریه زورش میاد حتی جواب بده خداتومن ...

بله همه مثل هم نیستن 

ی مدیر مدرسه هم بود از کسی بدش میومد تا ۶ ملیون هم پول میگیره ازش

ممنون میشم ازم حمایت کنین .به تازگی لوازم آرایشی  آوردم  برای فروش@jingoolestoon_shop این پیجمه
خدا سلامتت کنه..منظورم توهین نیس دور از جونتون بعضیاشون یه طووووری ان...تا یادمه معلما همیشه در حال ...

اره😂😂😂 

من ساله اوله تدریسمه با عشق کارمو انجام میدم هنوز به اون درجه نرسیدم😂

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
خدا سلامتت کنه..منظورم توهین نیس دور از جونتون بعضیاشون یه طووووری ان...تا یادمه معلما همیشه در حال ...

ما هنرستان ک بودیم بخدا مجبورمون میکردن هر رر روز کل کلاس رو با وایتکس بشوریم 

لباسام داغون شده بود رنگش رفته بود

بله همه مثل هم نیستن  ی مدیر مدرسه هم بود از کسی بدش میومد تا ۶ ملیون هم پول میگیره ازش

اره همرو قبول دارم دنیای کثیفیه

ناراحت نشو     ولی پول میگیرین   هر بلائی هم ک میخواهید سر بچه ها و مادرها در میارید ...

عزیزم کی اینو گفته چون یکی بده همه بدن من معاونم مجبورم بعضی روزها برم به بچه هایی که تو کلاس ها چیزی متوجه نمیشن درس بدم در حالی که اصلا وظیفه من نیست و باید پولشو بدن ولی آیا میدن خیر.من خودم معلم بودم از جیب خودم برا بچه ها هزینه میکردم تازه آخرش باز هم والدین طلبکار که چرا برا دختر من جزوه کپی نمیگیرید دستش درد میگیره بنویسه 😐 اتفاقا به نظرم والدین و بچه ها سر معلم و مدرسه متاسفانه تسلط پیدا کردن 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.