2777
2789
عنوان

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 11492 بازدید | 1809 پست
هلووووو گایز😝😝 @آنیدـپ     @لاکچریم     @........😋😋

پریا خبری از مینا داری؟؟؟؟

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

@nafasبلای۲  

سمی ترین چیزی که توی رابطه های ایرانی هست

اینه که ميپرسن : تا حالا با کسی بودی ؟
.
.
.
.
.
نه عزیزم منتظر بودم فقط توعه ملعون بیای توی زندگیم!😕😕😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ماه_تنها     پسره توی بیوش نوشته من از نسل بادم به من دل نبند نمیدونم چرا هر چی فکر ...

😅😅😅😅

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

@twinkelgirl  

مكالمه ايرانى

+ ٢ساعت خوابيدم

- من كه نخوابيدم اصن

+ گشنمه

- من از ديروز هيچى نخوردم

+ پول ندارم

- من از كميته امداد ميام الان

+ عاشقشم

- من كه بخاطرش رگ زدم

+ من ننم مرده شدم

- من که از پارسال تا الان همه فک و فامیلم مردن😐

یعنی تا ثابت نکنه که از تو بدبخت تره ول کن نیست 😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگه دیدی آنلاین نبودم اگه دیدی پست نذاشتم اگه دیدی پروفایلم بروز نشده اگه زنگ زدی گوشیم خاموش بود

.

.

هیچ اتفاق خاصی نیفتاده .کارنامه هارو دادن و گوشیم رفته جزو تحریمای ظالمانه 

بیخیال بدی های جهان بخند🦋

روش صحیح کمک گرفتن از همسر در امر خانه تکانی:👍👌

.

.

:عزیزم این مبل و باید عوض کنیم .لکه هاش پاک نمیشه. خیلی کثیفه!!!😳😐

.

.

.

:کی میگه لکه هاش پاک نمیشه !😒 برو یه دستمال و شامپو بیار خودم تمیزش میکنم😜👍👌😂😂😂‌

@nazbanoo8300  

@nafasam1370  ‏یه سوال شرعی برام پیش اومده؛

آیا مرغی که به خروسش خیانت بکنه و بره با یه خروس دیگه،

آیا اون تخم مرغی که مامیخوریم

حلاله یا حرام؟😐😑😂

شب تولدم، شروع کردم به باز کردن کادوها
به کادوی بابام که رسیدم دیدم یه پاکته که درش بازه
توشو که نگاه کردم دیدم نوشته:
هشتاد هزار تومنی رو که سه ماه پیش گرفتی، نمی خواد برگردونی

😄😄😄😄😄😄😄

همسایه عوضیمون ساعت دونصف شب با مشت میکوبه به دیوار

😜😜😜

حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم ” شیپور ” تمرین میکردم.

ملت دیوونه شدنا!!!!!😐

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
@آنیدـپ     @queen_of_hearts     @eshqbpayanm     @داغوووووون ...

من قربونت برم عزیزم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁