2777
2789
حسابی هوای خودتو داشته باش امشب که اوضاع خطریه😂

فدا سرم و سرت اگ ترکیدم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدا سرم و سرت اگ ترکیدم

الهیی عزیزم نمیترکی😂💖🌼🌿

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
مثلا کارایی که میدونه من بدم میاد انجام میده خب نمیشه بخاطر من انجام نده؟ و اینکه با وحودیکه همیشه ...

من بهتون پیشنهاد میدم سخنرانی دکتر حبشی رو گوش بدین در مورد استحکامات مرده،قول میدم بیشتر مشکلتون حل بشه

بپرس عزیز

مرسی خوشگلم❤

ببخشید آقایون یسوال از کجا بفهمیم اون شخص حسی به آدم داره یا نه 

مثلا شما وقتی کسی رو دوست داسته باشید و عاشقش باشید موقعی که طرف رو میبینید چه رفتارهایی نشون میدید؟

و یع پسر ۲۵ ساله یع دختر ۱۷ ساله رو بچه میبینه؟

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
مثلا کارایی که میدونه من بدم میاد انجام میده خب نمیشه بخاطر من انجام نده؟ و اینکه با وحودیکه همیشه ...

خیانتش در چه حد بود؟

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
پیامک و صحبت تلفنی دیگه نفهمیدم چیا گفته

مدت طولانی اینکارو کرده؟

روانپزشک رفتید؟

دلیلشو پرسیوی ازش؟

مرسی خوشگلم❤ ببخشید آقایون یسوال از کجا بفهمیم اون شخص حسی به آدم داره یا نه  مثلا شما وقتی ک ...

داخل جمع بیشتر حواسش به شما معطوف میشه حتی امکان چشم تو چشم شدن هست 

دنبال یه راهیه تا شما رو از وجودش مطلع کنه

بستگی به رفتار دختر داره که اونو بچه ببینه یا نه

داخل جمع بیشتر حواسش به شما معطوف میشه حتی امکان چشم تو چشم شدن هست  دنبال یه راهیه تا شما رو ...

ممنونم🌼

زیرچشمی نگاه کردنم ممکنه از علاقه باشه ؟