2777
2789
عنوان

عفونت سینه در شیردهی. لطفا بیاین

132 بازدید | 12 پست

سلام.

چندروزه تب و لرز شدیدی دارم و سینه راستم خیلی درد میکنه. بچمم ۴ ماهشه .

امکان داره عفونت سینه باشه؟ 

تاحالا واستون پیش اومده؟

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

عزیزم زیاد برام اتفاق افتاد توشیردهی برابزن اتفاق می افته برو حمو سینتو بااب سرد بشور چندین بار درروز کارو تکرار کن دردش اروم میشه

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی تب ولرزت رو نمیدونم شاید چیز خاص دیگه ای باش خدایی نکرده

اخه فقط تب و لرز دارم  . ازمایش دادم گلبولای سفید بیشتر بودن و قرمز کمتر  دکتر گفت کروناست .. پیش یه دکتر بهتر بردم اون گفت نیس چون هیچ نشونه دیگه ای نداری. . سینم از اول تب و لرزم درد میکرد ولی جدی نگرفتم تا الان ک یه هفته شده خیلی دردش شدیدتر شده

عزیزم کرونا داری برو دکتر دوباره 

سینتم به خاطر شیر دهیت درد میکنه حوله گرم روش بزار خوب میشه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
عزیزم کرونا داری برو دکتر دوباره  سینتم به خاطر شیر دهیت درد میکنه حوله گرم روش بزار خوب میشه

اخه الان حتی دیگه لرزم ندارم فقط اخر شب تب میکنم ک با شیاف استامینوفن زود قطع میشه. 

فردا دوباره میرم. فعلا ک این چندروز قرنطینه کردم خودمو 

سلام عزیزم. من بیرجند زندگی میکنم. اما آشنایی با جایی ندارم. تو یه تاپیکی دیدم که شما بودین. خواستم درمورد فروشگاه های لباس ازتون سوال کنم

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
سلام عزیزم. من بیرجند زندگی میکنم. اما آشنایی با جایی ندارم. تو یه تاپیکی دیدم که شما بودین. خواستم ...

سلام.  من الان بیرجند زندگی نمیکنم ولی انشالله بتونم کمکتون کنم. بفرمایید؟

سلام.  من الان بیرجند زندگی نمیکنم ولی انشالله بتونم کمکتون کنم. بفرمایید؟

مرسی😍 آدرس چنتا فروشگاه لباس خوب و شیک برای خودم و همسرم مسخواستم. و لباسفروشی های بچگانه برای دخترم ۱ سالم. فقط با کیفیت باشه  و عالی😍😍😘😘

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
اخه فقط تب و لرز دارم  . ازمایش دادم گلبولای سفید بیشتر بودن و قرمز کمتر  دکتر گفت کروناست ...

سلام گلم خوبی ؟داشتم درمورد اب سیاه سرچ میکردم رسیدم به تاپیک شما 

پدر شما الان چشمش درچه مرحله هست؟کنترل شد؟بیناییش رو داره؟

چقدر درمورد اب سیاه اطلاعات دارید.

سلام گلم خوبی ؟داشتم درمورد اب سیاه سرچ میکردم رسیدم به تاپیک شما  پدر شما الان چشمش درچه مرحل ...

سلام ممنون. 

خداروشکر خوبن . همون چشمی ک عصبش تقریبا قطع شده بود بینایی کمتری داره ولی پدرم گله ای نکرده تاحالا همیشه عینک میزنه و کارش هم خیلی با کامپیوتر و گوشی و کاغذ بازیه .

فقط توی شب و مسیرهای طولانی دیگه رانندگی نمیکنه .