2777
2789
عنوان

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 8441 بازدید | 554 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وایییی😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایاااااا من غلط بخورم دیگه دورهمی بزنم  خدایی عنوان و متن تاپبک ه ...

برمیگرده نیکی جان حرص نخور

تقصیر شما که نیست

تقصیر هیچ کس نیست

همتون یکم زیادی حساس شدید

ای وایییی😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایاااااا من غلط بخورم دیگه دورهمی بزنم  خدایی عنوان و متن تاپبک ه ...

وقتی تاپیک میزنی و کسی میگه چرا منو اول تگ نکردی 

شروع مسخره‌بازیه

زیدمو اون‌وسط تای دست و پا دیدم @ketii    

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

با اجازتون قفل میکنم تا بعد 😇😇😇😇

شبتون آروم💙💙💙💙💙💙

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وقتی تاپیک میزنی و کسی میگه چرا منو اول تگ نکردی  شروع مسخره‌بازیه زیدمو اون‌وسط تای دست ...

خودمم کله پر پرو همه رو مالیدم🤐

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
برمیگرده نیکی جان حرص نخور تقصیر شما که نیست تقصیر هیچ کس نیست همتون یکم زیادی حساس شدید

حساس؟!؟! اینا همه‌شون لوس شدن

به ناز کردن و قهر کردن و نرو و بمون عادت کردن

رسم دوستی این نیست

بگی و بخندی و تفریح کنی عالیه

ولی از کاه کوه بسازی و هی بابت هر مساله‌ی پیش‌پاافتاده وسواس فکری بگیری فاجعه‌ست

همین میشه که هروقت دورهم جمع میشن یکی دو نفر با اعصاب خورد میرن بیرون

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

@سی_سی_می  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/