2777
2789
عنوان

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 8441 بازدید | 554 پست
نرم برم کجا بود؟  عمرا دیگه برم از قانون جهندم# استفاده می کنم اصلا کل این ماجراها زیر سر ...

من خواستم درس عبرت بدم بهتون کی هی نپرید به هم اون شب هم انلاین بودم تاپیک گردی کردم اصلا اعلانایی ک از جانب  اکیپ بود رو باز نکردم😆😆😉😉

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😑

بله🙄🌸

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من خواستم درس عبرت بدم بهتون کی هی نپرید به هم اون شب هم انلاین بودم تاپیک گردی کردم اصلا اعلانایی ک ...

ارزو دارم یه جوری بزنمت که دیگه شناخته نشی 

نیکی یه روز به ارزوم می رسم ☺️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

خانم @نی_نی_یار_شب  قبل از تهمت زدن کاش متوجه میشدید که من فقط میام اینجا دردام یادم بره و کمی با عکسام بچه ها رو بخندونم

شما ذوق منو کور کردید حالا به چه دلیل نمیدونم

من اصلا شبا نیستم و با شما برخوردی نداشتم اما هر دفعه میبینم یه حرفی بهم زدید به ناحق

از اینکه حالمو خراب کردید و باعث شدید از دوستام جدا شم و تاپیک دورهمی دوستا خراب شه نمیبخشمتون

خداحافظ بچه ها

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
خانم @نی_نی_یار_شب    قبل از تهمت زدن کاش متوجه میشدید که من فقط میام اینجا دردام یادم ...

انا بیخیال 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

‏یه سوالی خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده :

اگ قرار باشه روز قیامت همه اعضا بَدن آدم شهادت بِدن؛ موهای آدم به صورت تکی تکی شهادت میدن یا گروهی به سوالات پاسخ میدن؟ 😐🤔😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
چیزی نیس عذرمیخوام اشتباه شد     @آرش_مسیح   محیا جان پیاده میشم همینجا! ایسگاه چ ...

این کاربر قضیه اش چیه؟چه گیری به اسم بنیامین داده

کاربر آقا!بالاخره یه روز میبینمت،حالا یا اینجا یا اون بالا........
ارزو دارم یه جوری بزنمت که دیگه شناخته نشی  نیکی یه روز به ارزوم می رسم ☺️

عرررررررر تو منو میزنییییی

نی نی یاررررر شببببب کمکککککک      ☺️☺️

چیزی نیس عذرمیخوام اشتباه شد     @آرش_مسیح   محیا جان پیاده میشم همینجا! ایسگاه چ ...

۱۲😂😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁