2777
2789
عنوان

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 8441 بازدید | 554 پست
@delaram2003     @pariyajoooon     @آرش_مسیح     @هلناطلا &n ...

بذارین اول تاپیک بگم بنیامین و برم😂😂😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

@ketii  

@ماه_تنها

@eshqbpayanm  

@fatishko80  

@نی_نی_یار_شب  میدونم که میاید خودم جلو جلو صداتون میکنم 😇😇💛💛

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محیااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!

@یامین، عاقااااا جووون مااااا نمیدونم یجوری بش بگو اسمت بنیامین نیس! علکی گفتی بهش! لطفاااااا   

@twinkelgirl  

@nafasبلای۲  

@موهیتا  

@zemestoon96  

@لاکچریم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من که گفتم امشب تگم نکن 🥺

یعنی چی برفا عهههه ؟؟؟ دو سالتونه؟؟؟؟

محیااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!! @یامین،   عاقااااا جووون مااااا نمیدونم یجوری ...

من اسمم بنیامین هست،چی شده

کاربر آقا!بالاخره یه روز میبینمت،حالا یا اینجا یا اون بالا........
محیااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!! @یامین،   عاقااااا جووون مااااا نمیدونم یجوری ...

بابا زشته دیگه چقد بگم 😐

من پیش نی نی ۵ ریش گرو گذاشتم ک شما ها دیگ با کاربر اقا حرف نزنین😐 🔪

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
مرسی عشقم ک  تو قلب منی⁦❤️😍

تگ کن من یادم نی

بذارگزارش که خوردین میام      

نی نی یار جان 

یه سوال چرا به کاربر اناتا اخطار دادین؟ 

دلیلش رو بگید 

از دستتون ناراحته.... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
چطوری نیکا؟ 🐥💕

مرسی تو خوبی🌸♥️🍃

@twinkelgirl     @nafasبلای۲     @موهیتا     @zemestoon96 &n ...

جووووون دلم 😍😍

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
یعنی چی برفا عهههه ؟؟؟ دو سالتونه؟؟؟؟

من کلا امشب حس و حالم منفیه

تو تاپیکت هم گفتم چرا... 

ربطی به جریانات اینجا نداره 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

من بنیامین رو میکشم یه روزی