2777
2789
عنوان

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 8441 بازدید | 554 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگـن هر کـی درد و دل کنـه خالـی میشه

یه سواال؟!

این کیـف پول من با کدومتون درد و دل میکنه که همیشه خالیه؟

راستشو بگین کاریتون ندارم😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
محیااااااا خداییی اسکلموون کردهههه بوودی!؟ 

نه بابا😂😂😂😂😂این خودشو زده به اون در😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
‏یه سوالی خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده : اگ قرار باشه روز قیامت همه اعضا بَدن آدم شهادت بِدن ...

مو شهادت نمیده 

عضو زنده محسوب نمیشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فکر کردم بگو بخنده دیدم دلخوری هست تعجب کردم همین 

من میزارم بخون بخند 😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
بعدا پی وی میگم عزیزم     کنسرت تتل هم ک دیگه نمیگفتمم معلوم بود دا    

جون 😅😅😅

اره اون ک معلوم بود🙄🙄😜😜😜😛😝

چرا من آرزوی خاصی ندارم😕هرچی فک کردم چیزی یادم نیومد ک آرزو کنم   

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

مراحل صمیمی شدن با ممدا:

آقا محمد، محمد جان، محمد، ممد، ممل😁😂🤦‍♂

‏یه سوالی خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده : اگ قرار باشه روز قیامت همه اعضا بَدن آدم شهادت بِدن ...

😐😐کدوم مدرسه درس خوندی فرزندم ؟

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
فکر کردم بگو بخنده دیدم دلخوری هست تعجب کردم همین 

😆😆😆🌸 اینا عادتشون همینه با وحود این ک تو متن هم گفتم بازم ول نمیکنن 

من دیگه برام مهم نی😆😆🍃🍃

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میگـن هر کـی درد و دل کنـه خالـی میشه یه سواال؟! این کیـف پول من با کدومتون درد و دل میکنه که همیش ...

با من 😀😀😀🍃🍃🍃

جون 😅😅😅 اره اون ک معلوم بود🙄🙄😜😜😜😛😝 چرا من آرزوی خاصی ندارم😕هرچی فک کردم چیزی یادم نیومد ...

پرگل جر خوردم ‌این چی بود دختر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@avakin  

@آرش_مسیح    

@داغوووووون     گوش دادین؟😂😂😂