2777
2789
عنوان

🍃🌸چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند🌸🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 8441 بازدید | 554 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه‌ها بسسسسسه دیگه اه 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 هی لوس‌بازی  منو تعلیق کن اونو تعلیق نکن تیربار ...

من دختر خوبیم 

با من کاری نداشته باش🥺😁😂😂

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
وایسا برم فرغون بیارم کشته هارو جم کنیم😂😂😂😂😂😂

دلم می‌خواست اینا دم دستم بودن😂

به صفشون میکردم پشت و رو ردیفی اسپنک😑

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

مقصر اون اناتای طفلی نبود

همتون باهم درگیرید خواهرا.

فقط دنبال مقصر بودین.

خوشی باشه🤣 من برم ازین تاپیک ک همش بچه بازی بود‌کلا

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
@نی_نی_یار_شب     گلم حالا برفا جان گفت لغو کنید شما یکم صبر میکردید خب  به ای ...

ای وایییی😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایاااااا من غلط بخورم دیگه دورهمی بزنم 

خدایی عنوان و متن تاپبک هیچ وجه اشتراکی با صفحاتش نداره😭😭😭😭😭😭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مقصر اون اناتای طفلی نبود همتون باهم درگیرید خواهرا. فقط دنبال مقصر بودین. خوشی باشه🤣 من برم ازی ...

درستع همه مقصر بودن

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///