2777
2789

دوستان موهام موخوره داره اصلا رنگ نکردم و دوست دارم حال بیان ریباندینگ کراتین اینجور چیزا کدوم خوبه ؟؟توصیه ای چیزی دارید؟؟ کسایی ک تجربه دارن کمک کن مرررررسی 

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

اول بخاطر موخوره نوک زنی کن

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.

🥳🥳🥳🥳👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

😂😂😂😂😂😂

خودمم نمی دونم منم موهام موخوره داره اگه گفتن منم لایک کن 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکارو میکنم ولی بازم داره

چندبار با مخلوط آب و سرکه بشور درست میشه 

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.
از این احیا کنندها تجربه ای نداری کمکم کنی؟

نه استفاده نکردم تو نت جستوجو کن تو نظرات ببین کسی راضی بوده