2777
2789

من یک عادت خیلی بدی دارم که ناخن های پامو میکنم ازته  تا به گوشت میرسه نمیدونم واقعا چی کار کنم هیچ دردی نداره دیگه ولی خیلی زشت شده انگشت هام . قبل کرونا میرفتم آرایشگاه درست میکردم دیگه دلم نمیومد بکنمشون . 

ايي گوشتم ريش شدد😣😣

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاک بزن روشون

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

عادت حاصی ندارم 

فقط ی وقتا بد از کوره در میرم ک اون دست خودم نیس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای ناخنای پام درد گرفت😂😂😂

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

وای شوهرم منم همینجوری مریضی به خدا ینی تو خونه باید چشم روش باشه بهش میگم عقل نداری نمیگی دستتو میزنی به بات میزنی به بچه،مرگ خودمو بچه مو قسم دادم ولی نفهمهه کاریش نمیشه کرد نمیدونم چیکار کنم😷

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

من در هیچیو نمیبندم 

کرم آبلیمو رب ترشی ماتیک ...

همیشه پشت من هرکی خواسته از اون چیز استفاده کنه فرتی ریخته زمین منم تو افق له شدم 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️