2777
2789
عنوان

نمی دونم چی کار کنم

22 بازدید | 3 پست

سلام من امروز میخوام باهاتون درد دل کنم

یه برادری دارم ۲۰ سالشه خیلی دوسش دارم پسر خوب با اخلاق ولی خیلی دبرس و افسرده 

دیروز هیچ کس خونه نبود من و برادرم خونه بودیم من به برادرم گفتم حامد من با دوستام میرم بیرون میام رفتم و موقع برگشتنی صدای گریه و ناله شنیدم زود اومدم خونه دیدم که نشسته داره خون گریه میکنه من گفتم چی شده داداشی کسی مرده و فلان گفت آبجی میترسم گفتم از چی گفت از تنهایی گفت اگر یه روز تو مامان بابا از پیشم برید من چی کار کنم اگر روزی ازدواج کنم و زنم منو ولم کنه بره چیکار کنم گفت اگر تو کارم موفق نشم (اون عاشق تدوین گری سینماست) چی کار کنم آبجی از تنهایی میترسم😥

یعنی از دیروز تا حالا ذهنم درگیره😔نمی دونم چه کمکی بهش میتونم کنم  رابطه خانواده و پدر مادرم زیاد خوب نیست برادرم فقط با من راحته

تنهایی و تو خونه موندن براش خوب نیست با دوستاش بیستر رفت و امد کنه  کارایی ک حالشو خوب میکنه ا ...

آره آخه بدبختی اینجاست که رفیقاش اصلا آدم های درست و حسابی هم نیستا کا بخواد باهشون رفت آمد کنه

ویه اخلاق بدی هم داره اینه که خیلی دهن بینه داییم هی بهش میگه تدوین گر سینما بشی دیگه نمی تونی زندگی تشکیل بدی ازدواجم کنی هی باید بری دادگاه ها طلاق بدی و طلاق بگیری 

اونم از اون موقع کلا اینجوری شده هی میگه تنها بمونم چی تنها بشم چی😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره آخه بدبختی اینجاست که رفیقاش اصلا آدم های درست و حسابی هم نیستا کا بخواد باهشون رفت آمد کنه ...

تو بهش امید بده نزار حرفای منفی تاثیر بزاره روش

حمایتش کن تشویقش کن 

برو ی تدوین گر پیدا کن باهاش حرف بزن 

مثال بزن براش 

روزی نیم ساعت ی ساعت با هم برین پیاده روی اصلا