2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سندش ب نام منه فرذا میرم با مدادتو شناسنامه امم زیر اسم شوهرم مینویسم نامجونم هست    

نههههه نکن عزیزدلم 

بعدشم نامجون با منه...😎😎😎 هر روز ۲۳۵۷۹میلیارد بار انگشت میندازم تو دیمپلاش😎😂😂😂

𝚂𝙷𝙰𝙳𝙾𝚆

منم یه 4 سالیه آرمیم اگه خدا قبول کنه😃

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
والاه     ولی جدی چه کردی با من  هر شب میشینم تو اینستا پای خل و چل بازیای اینا&nbs ...

الهی😄

شوهر من بعد چهارسال ازشون خوشش اومده میشینه به خل بازیای اینا کلی میخنده یا اهنگاشونو گاهی گوش میکنه

جدیدا هم علاقه خاصی به زندگی تو کره پیدا کرده😄 فقط چند قدم مونده تا راضی کردنش برای رفتن به کنسرت😆فقط مشکل اینه که راضیم بشه پولش نیس😂😂😂

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
الهی😄 شوهر من بعد چهارسال ازشون خوشش اومده میشینه به خل بازیای اینا کلی میخنده یا اهنگاشونو گاهی گ ...

ببرتت اونجا مث گنجشکی از کف دستش میپری میشینی رو‌شونه کره ای خشگلا  

ببرتت اونجا مث گنجشکی از کف دستش میپری میشینی رو‌شونه کره ای خشگلا    

نه نه من وفادارم 😅بچه خوبیم😅😅😅

من فقط اگه کنسرت رایگان وی‌آی‌پی باشه میرم یس😎😂

😅😅😅میخوای تور بازدید از پشت صحنه و اماده شدن اعضا هم برات بذارن

دیگه میشه وی وی آی پی😄