2777
2789

شوهرم بدهی زیادی بالا آورده کاملا ورشکست شده الان یکسال تحت فشار شدید طلبکارها هستیم 

یکبار زندان افتاد و با بدبختی بیرون اومد توی اون مدت من تنها با بچه ی مریض چه سختیها که نکشیدم... الان دوباره در آستانه زندان افتادنه . 

از یک طرف گیر آدمها ناجوری افتاده که با چکهایی که دستشونه دارن بدبختمون میکنن  

از یک طرف چندتا وام که اقساطشون عقب افتاده و ضامنها دادشون دراومده ...حفوقشون بسته شدن دارم دق میکنم ازغصه

زندگیم شده جنگ و دعوا بچم این وسط داره آب میشه.  

هیچ کس هم ضامنمون  نمیشه وام بگیریم زنذگیم داره نابود میشه

توروخدا اگه خیر میشناسید معرفی کنید کسی که ۵۰با ۱۰۰وام بده از این شرایط بحرانی کمی خلاص بشیم

خانمها خواهش میکنم

0 =2-1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم براتون دعاکنم انشالا مشکلتون بزودی حل شه پول نزول کردین؟ 

متاسفانه همسرم بعد از اینکه به گرفتاری مالی خورده بیخبرازمن نزول کرده و بیچاره ترمون کرده 

اما نزول تقریبا پرداخت شده بیشتر وامهای عقب افتاده و ضامنهای وامها الان مشکل اصلی ماست

0 =2-1

بخدا نمیشناسم کسیو معرفی کنم. یه پیشنهاد دارم برید وام ازدواج به اسم کسی بردارید که عقد هست یه مبلغی بهش بدید و بقیه رو بردارید برا خودتون....

بعنوان مثال: یه رفیقی دارم عقد کرده و نمیخواد وام ازدواج رو بگیره چون پدر نداره و کسی نیست که قسطاش رو بده واسه همین چن مدت پیش بهم گف اگه کسی وام خواست منو معرفی کن و بگو بیاد بنام من وام بگیره  ولی یه مبلغی رو بهم بده؛ ۱۰۰ تومن هس فک کنم الان وام ازدواج..... 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
ممنون عزیزم وام ازدواج زیاد سراغ داریم کسی ضامن نمیشه مشکل اینه    

کاش پدر و مادری کسی ضامن میشد مشکلتون حل میشد 😳😳😳😳

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

[QUOTE=176976937]کاش پدر و مادری کسی ضامن میشد مشکلتون حل میشد 😳😳😳😳[/QUO TE]

پدر خودم شرایط ضمانت رو نداره 

پدرو نادرهمسرم هم تو بچگیش فوت کردن

دیگه هیچکس حاضر نمیشه ضامن ادم ورشکسته بشه

0 =2-1