درود خدمت دوستان مهربانم 💖💖💖
در این تاپیک مواردی رو بیان میکنم که باعث تغییر رفتار شوهرم و زندگیم شد البته بدون داستان زندگیم و اتفاقات اون در واقع دنباله تاپیک تجربه رویایی هست که پاکش کردم ...طرز رفتاری که باعث شد شوهرم مجبور بشه رفتارش رو عوض کنه و الان بشه اون شوهری که باید باشه
البته من قصد تغییر شخصیت همسرم رو نداشتم ولی باید قبول میکرد و یاد میگرفت که زندگی مشترک همه چیزش مشترک هست و همانقدر که من گذشت کردم اونم باید گذشت کنه و هر چیزی رو که در وجود من بود رو همانطور بپذیره تلاش من توی چند ماه جواب نداد بلکه چند سال طول کشید و کم کم پیش رفتم ولی هرگزززز متوقف نشدم بارها شکست خوردم و بعضی راه ها با بن بست روبرو شدم چون شوهرم باهوش و زیرک بود ... ولی من موفق شدم حتی الانم که به آرامش رسیدم باز هم مراقبت دارم ...
🔴🔴🔴دوستانی که در تاپیک قبلی و تاپیک گلبوته جون همراه من بودن حتما منو میشناسن که من اصل بحث و جدل نیستم و علت حضورم اینجا فقط به اشتراک گذاشتن تجربه هایم هست و دیگر هیچ .....
🔴🔴🔴اگه تاپیکم براتون مفید نبوده و نیست و کاربردی نداره همینجا عذر خواهی میکنم و خواهش میکنم اینجا رو ترک کنید تا با دوستانم باشم و کنار هم به بهتر شدن زندگیمون کمک کنیم
🔴🔴🔴🔴من به سوالات خصوصی در مورد خودم جواب نخواهم داد فقط به دلیل شناخته شدن
🔴🔴🔴🔴بحث و دعوا نداریم و انرژی منفی و غیبت و بدگویی از خانواده شوهر اکیدا ممنوع و جواب نمیدم و فقط مشکلات خودتون رو بیان کنید
تا من و دوستان کمکتون کنیم اگه تونستیم
🔴🔴🔴در آخر ادعایی ندارم من هم مثل شما یه آدم معمولی از زنان این جامعه هستم ....
مطالب و کارهایی رو که انجام دادم رو میزارم و تا کامل شدنش تاپیک قفل میشه که مطالب گفته شده پشت سر هم باشه لطفا صبور باشید گاهی امکان داره یک هفته نتونم بیام سایت من یه مادر با سه فرزند هستم .... پس لطفا پست نزارید
اگه راه حل مشکلتون رو پیدا نکردید بعدا پست بزارید حتما با دل و جون جواب خواهم داد