2777
2789
توخودت یک زنی تازمانی ک مازن هاازهم جنس خودمون خوشمون نمیادپس حقمونه ک توسط مردهای اجتماع ضعیف نشون ...

عزیم من خودم بردارنداشتم ۷ دختریم دوسندارم دخترام مث من بدون برادریو تجربه کنن.باتوکل بخدامیرم جلو هر چ خودش خواست ..خواستم ازروش آی یو ای استفاده کنم خاستم نظردوستان بدونم

سلام
این دو کیلیپ رو حتما تماشا کنید
https://www.aparat.com/v/MzXDu
https://t.me/hakimkhirandish/4651

اولی از استاد ضیایی      و  دومی از پرفسور خیراندیش

توضیح : زن و مردی که طبع گرم دارند و مدام گرمی می خورند >  به احتمال بسیار زیاد اکثریت بچه هاشون پسر خواهد شد
همچنین > زن و مردی که طبع سرد دارند و مدام سردی می خورند به احتمال بسیار زیاد اکثریت بچه هاشون دختر خواهد شد

راه حل : از حداقل 40 روز قبل از اقدام به بارداری ، همه غذاهای سرد را حذف کنید (سرچ کنید) و فقط و فقط غذای گرم بخورید  (گوشت گرم - نوشیدنی گرم و صبحانه گرم - میوه گرم ......)  {هم زن هم مرد}     >   به احتمال بسیااااار زیاد > جنسیت بچه پسر خواهد شد

همچنین در زمان تخمک گذاری اقدام کنید >  همچنین برای پسردار شدن  بسیار موثره که  حتما زن به ارگاسم برسه !

نکته : اگر می خواهید احتمال پسردار شدن خیلی زیاد تر بشه > رژیم غذایی رو از دو ماه قبل و حتی قبل تر شروع کنید
نکته : روایت از امام صادق و شخص پیغمبر هست که هرکس صبح ناشتا ، یک عدد به بخوره > نطفه اش پاک میشه و بچه اش زیبا میشه     پس > یک هفته قبل اقدام به بارداری > هر روز صبح  > هم زن و هم مرد > هر روز صبح یک عدد به بخورند (همراه دانه هاش)  >>  خصوصا صبح اقدام

گزینه ای از غذاهای سرد > همه فست فود ها (ماکارونی-پیتزا-همبرگر ....) - سوسیس و کالباس - گوشت گاو - بستنی - برنج - عدس - سیب زمینی - دوغ - ماست - آبلیمو آبغوره سرکه - ترشی.......  (همیشه غذاهای سرد را با مصلح شون بخورید  + هیچ وقت دوتا غذای سرد را با هم نخورید مثل برنج و ماست)    {نوشابه و سوسیس و کالباس رو ترک کنید}
گزینه ای غذاهای گرم > ارده و شیره انگور - شیره خرما - خرما - عسل - خامه و عسل - کره و عسل - دمنوش دارچین - زنجفیل - موز - سیب - کرفس - زیتون - انجیر و.....

{در حین بارداری حتما این موارد رو در تغذیه ات رعایت کن : روزانه > حداقل سه عدد خرما - 14 عدد بادام درختی - زیتون 7 عدد صبح ناشتا - 7 عدد انجیر شب موقع خواب - عسل {اعلا} صبحگاهی و......}

___ اگر طبع بدنت سرد هه > بهتر هه حداقل دو ماه قبل از اقدام > هر شب یک لیوان عرق رازیانه + یک قاشق عسل بخوری  {بغیر از روزهای پریودی}     > بعد از این مدت محیط رحم گرم و قوی میشه {طبع بدنت رو به گرمی میره و میل ج بالا میره > همچنین کم کم متوجه میشی که گونه هات پر میشه و سینه هات خوش فرم}
همچنین خوردن رازیانه بعد از زایمان > مقدار شیر رو زیاد می کنه 

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لبنیات نخور. غذا نمکی بخور. شوهرت دو ماه هر روز یه لیوان جوشانده ریشه کاسنی یا عرق کاسنی بخوره.

باشه عزیزم...یعنی هیچکس ازروش آی یو ای براتعین جنسیت استفاده نکرده؟

پسر.بد#  

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

عزیزم فکر کنم تنها روش قطعی آی وی اف هستش

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️