2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😘خوشبختم رذیله اخلاقی مشترک داریم 

😁😁😁تازه قشنگ هم زل میزنم ب طرف عشق سابقم بار اول توی کافه دیدمش رفتم وسط کافه وایسادم قشنگ چند دقیقه نگاش کردم بعدا می‌گفت من ب جای تو خجالت کشیدم اون بنده خدا سرش انداخته بود پایین 😂😂😂بعدا هم چند بار دعوامون شد می‌گفت یکی از روبروت میاد در عرض چند ثانیه حتی میفهمی لباس زیرش چ رنگیه 😂😂😂😂ولی خب دست خودم نبود واقعا مرض داشتم

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
کارخوبی میکنی مگه مردانمیکنن منم اولانگاه نمیکردم الان میکنم

از این جنبه بهش فکر نکرده بودم 

منم خیلی سعی میکنم نگاه نکنم ولی خوشگلا زیاد شدن بعضیا رو نمیشه نگاه نگرد😉

😂😂😂اخی

وای عاشق زینمممم😐🤚

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤
هیچ دختری جرات نمی‌کرد از صد کیلومتری رد بشه 😂😂😂😂😂😂😂

والا 😀

شوهر من اینقدر که چشم چرونم نیست همش میگه چرا نگاه این اون میکنی 

الان ک فکر میکنم چشمم دنبال دخترا خوشگل هم هست 😄

کلا خوشگل پسندم 

والا 😀 شوهر من اینقدر که چشم چرونم نیست همش میگه چرا نگاه این اون میکنی  الان ک فکر میکنم چش ...

یا خدا نه دیگه دختر خوشگل نه 😂😂😂😂 

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩