2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 46 پست
 تبریک عزیزم. خوش قدم باشه. اگه بچه اولت آرومه خوبه دوتا پشت هم داشته باشی. مال من پسرم به شد ...

الهی ....اینم شلوغکاریای خودشو داره ولی به شدت بازی با بچه هارو دوست داره اصلا اگه یه بچه کنارش باشه دیگه به من محل نمیده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم باردارم الان دخترم ۵ سالشه.۵ نی نی بعدیم تیر ب دنیا میاد فاصلشون میشه ۵ شالو هفت ماه . دخترم بز ...

من حتی خیلی دوست داشتم دوقلو بیارم ولی خدا نخاست اولیو البته

اره خداکنه صحیح و سالم بدنیا بیاد بچم یکم نگرانم چون پسر خاله دختر خاله ایم 

البته خداروهزار مرتبه شکر بچه اولمون سالمه ازمایش ژنتیکم دادیم ولی باز من یکم مترسم

منم دوتا دخترام دوسال و ۳ماه فاصله دارن .الان دومی ۲ماهشه و اولی ۲سال و ۵ماه.شاید اولا سخت باشه ولی ...

ای جانم پس تازه فارغ شده 

دختر اولیت الان نسبت به دومی چه واکنشی داره؟؟

من حتی خیلی دوست داشتم دوقلو بیارم ولی خدا نخاست اولیو البته اره خداکنه صحیح و سالم بدنیا بیاد بچم ...

ایشالله صحیح و سالم بیاد بعلت ترس نداره عزیزم بسپر ب خداا

👩‍👧‍👧❤😍
ای جانم پس تازه فارغ شده  دختر اولیت الان نسبت به دومی چه واکنشی داره؟؟

والا من و پدرش کلا چسبیدیم به اولی چون میترسیم حسادت کنه .ولی دوسش داره .فقط نمی دونه باید چی کار کنه .چند روز پیش نشست رو سر بچم

بنده ها خدا دارن ....
والا من و پدرش کلا چسبیدیم به اولی چون میترسیم حسادت کنه .ولی دوسش داره .فقط نمی دونه باید چی کار کن ...

ای وای 😂😂😂😂😂اره چون کوچولوء نمیدونه باید چجوری باهاش بازی کنه 

منم این داستارو داریم باید بفکر باشم

اولی برج یک میره تو ۶ سال دومی ۳ سال و۳ ماه سومی ۱۱ ماه اگه اشتباه نکرده باشم 😊😉😃رابطشون جنگ وعوا ...

خدای من😂😂😂😂😂😂😂😀😀😀هر سه تاشون پسرن؟