2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟ای جونم تو رفتی ازمایش  بچه اولته؟

آرررره عزیزم. امروز مثبت شده. بچه دوممه. اولی سه سالشه. ولی من واقعا میخواستم پارسال باردار بشم که از کرونا ترسیدم. کاش فاصله سنی بچه منم دو سال میشد. بهترین کارو کردین. مبااارکه.انشالله مهرسال بعد زایمانمونه

عزیزم من حس شیشمم بعضی وقتا خوب کار میکنه مثل الان ک مطمئنم نی نیت دختره اگه رفتی سونو دختر بود بیا ...

واقعا خدا از دهنت بشنوه خودمو شوهرم خیلی دوست داریم دهتر باشه اخه بچه اولمون پسره

چطوری پیدات کنم؟

آرررره عزیزم. امروز مثبت شده. بچه دوممه. اولی سه سالشه. ولی من واقعا میخواستم پارسال باردار بشم که ا ...

من فردا میخام برم ازمایش اره برا من تاریخ زایمان زد17مهر

تو ماماسایت

بچه اولت چیه؟؟

من یکم میارسم

الان چند سالشونه؟رابطشون باهم چطوره؟

اولی برج یک میره تو ۶ سال دومی ۳ سال و۳ ماه سومی ۱۱ ماه اگه اشتباه نکرده باشم 😊😉😃رابطشون جنگ وعوا اولی با دومی و دومی باسومی 😂😂😂ولی اولی با سومی خیلی خوبن 

تبریک عزیزم. خوش قدم باشه.

اگه بچه اولت آرومه خوبه دوتا پشت هم داشته باشی.

مال من پسرم به شدت اذیت شد و اذیت کرد هنوزم شیطنت داره. 

من به بچه دوم که فکر میکنم تشنج میکنم😖

منم باردارم الان دخترم ۵ سالشه.۵ نی نی بعدیم تیر ب دنیا میاد فاصلشون میشه ۵ شالو هفت ماه .

دخترم بزرگ شده و همه کاراشو خودش میکنه ولی خب خیلی تنها موند ولی من واثعا توان نداشتم فاصله سنی کم بچع بیارم اصن در خودم نمیدیدم

ولی شما بچه هات اصن تنها نیستن باهم بزرگ میشن و بازی میکنن ولی یکم سخته فقط ی سال اولش دیگه راحت تر میشه

👩‍👧‍👧❤😍