2777
2789
عنوان

قیمه😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 81 پست
مامانم قیمه هاش فوق العادست  هیچوقت قیمه رو زود زود درست نکن قیمه باید از صبح زود بزاری با شعل ...

مرسی عزیزممم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اینجوری درست میکنم:

چند تا لیمو عمانی بذار تو ی لیوان آب و روش قاشق بذار که در آب غوطه ور باشند که تلخی ش گرفته شه.

پیاز رو سرخ کن . زردچوبه . گوشت رو اضافه کن. پودر دارچین روی گوشت ها. رب گوجه بریز و با پیاز و گوشت مخلوط کن تفت که خورد مقداری آب بریز بپزه. آب زیاد نریز . اندازه نصف ظرفت.

لیموها رو از لیوان در بیار با چنگال سوراخ کن اضافه کن به خورشت.

بعد لپه ها رو جداگانه بپز .

لپه ی پخته شده رو به خورشت اضافه کن.

...

پ ن:

تا اینجا عطر دارچین و لیمو عمانی ، خورشت رو مطبوع کرده

ولی اگر خواستی زعفرون هم بریز.

آبکی شدن خورشت برای اینه که آب خورشت زیاده و رب کمه

بذار ته خورشت فقط یه نصف لیوان آب بمونه.

زیر گاز رو کم کن تا خوب جا بیفته و خوش عطر و خوشرنگ شه

اگر رنگ خورشت زلال نیست دلیلش اینه که لپه رو جدا نپختی.

آخرسر نمک رو اندازه کن و  با سیب زمینی یا بادمجون سرخ شده تزیین کن.تمام.

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

اول لپه رو بپز خوب که پخت تو یه ظرف دیگه گوشت چرخی رو با پیاز رنده شده من پیاز زیاد میریزم خوب سرخ کن بعد زردچوبه و فلفل بزن حالا اب جوش بریز روشون لپه ها رو هم اضاف کن لیمو هم اگه دوست داری اضاف کن یه نیم ساعت بعد رب گوجه سرخ کن بزن بهشون بعدش زعفرون و کمی هل کمی گلاب یه کم دارچین زیرش رو خاموش کن نمکم یادت نره من اینجوری درست میکنم هم خوشمزه اس هم لعاب دار

الان یه کلک ساده یادت میدم لعاب بندازه لپه رو جدا بپز قبل از ریختنش تو گوشت کمی بکوب با گوشت کوب اون ...

😍😍

من اینجوری درست میکنم: چند تا لیمو عمانی بذار تو ی لیوان آب و روش قاشق بذار که در آب غوطه ور باشند ...

وایی مرسی کدبانو خانوم😍😍😍😍

اول لپه رو بپز خوب که پخت تو یه ظرف دیگه گوشت چرخی رو با پیاز رنده شده من پیاز زیاد میریزم خوب سرخ ک ...

😁😍😍😍

من هیچکدوم از اینکارایی ک گفتنو نمیکنم ولی قیمم خوب میشه😑

موندم چجوری بعضیا گلاب و هل و دارچین میزنن... مگه کیک یا آبمیوه درست میکنن والا منم با مواد ساده درست میکنم عالی میشه.. فک کن قیمه بخوری طعم شعله زرد بده