من اینجوری درست میکنم:
چند تا لیمو عمانی بذار تو ی لیوان آب و روش قاشق بذار که در آب غوطه ور باشند که تلخی ش گرفته شه.
پیاز رو سرخ کن . زردچوبه . گوشت رو اضافه کن. پودر دارچین روی گوشت ها. رب گوجه بریز و با پیاز و گوشت مخلوط کن تفت که خورد مقداری آب بریز بپزه. آب زیاد نریز . اندازه نصف ظرفت.
لیموها رو از لیوان در بیار با چنگال سوراخ کن اضافه کن به خورشت.
بعد لپه ها رو جداگانه بپز .
لپه ی پخته شده رو به خورشت اضافه کن.
...
پ ن:
تا اینجا عطر دارچین و لیمو عمانی ، خورشت رو مطبوع کرده
ولی اگر خواستی زعفرون هم بریز.
آبکی شدن خورشت برای اینه که آب خورشت زیاده و رب کمه
بذار ته خورشت فقط یه نصف لیوان آب بمونه.
زیر گاز رو کم کن تا خوب جا بیفته و خوش عطر و خوشرنگ شه
اگر رنگ خورشت زلال نیست دلیلش اینه که لپه رو جدا نپختی.
آخرسر نمک رو اندازه کن و با سیب زمینی یا بادمجون سرخ شده تزیین کن.تمام.