عشق_جان مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 عنوان طلاق با بچه ٢٠ ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 35 پست سلام من ٢٥ سالمه پسرم ٢٠ ماهشهامروز تصميممو گرفتمو اومدم از خونه بيرون پسرمو برد خونه باباش . بچه ها كسي اينجا جدا شده؟ ميگه پسرمو ديگه نميذاره ببينم تا منو يادش بره 😢 ميتونه يعني؟ ميگه خونه اجاره ميكنم با بچه زندگي كنين طلاقم نگير اگه گرفتي بچرو ازت ميگيرم .كسايي ك تجربه دارن كمك بدن ممنون انگار كه نيستي چو هستي خوش باش 1399/11/18 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناز000 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 15766 یعنی چی ؟ دردش چیه ؟ یا میخواد و زندگی کنه یا نمیخواد و طلاق بده اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
_noura عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 2927 ميدونم با منه اما با دعوا و دادو بيدادو تهديد چي همین الانم بری دادگاه نامه بهت میدن میتونی با مامور بری بچه رو بیاری
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 وقتیمیگه حدا زندگی کن یعنی دوست داره نمیخواد بری زن یکی دیگه بشی یعنی هنوزم جای امید هست باهم مشاوره برین ترجیحا مشاور خانوم سن بالا که باتجربه باشه گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
عشق_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 عزیزم خب یه مدت حرفشو گوش بده به مدت یه ماه از هم جدا زندگی کنین شاید دلتون برای هم تنگ شد مش ... امروز قرار بود بعد از ١ سال باهم بريم بيرون صبح گفت وقتي از من بدش مياد چرا بايد باهام بره بيرون منم گفتم ما بچه نيستيم بيا اگه حست اينه جدا شيم بچرو برد گفت وسايلتو جمع كن شرايطشم گفت رفت انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
عشق_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 831 یعنی چی ؟ دردش چیه ؟ یا میخواد و زندگی کنه یا نمیخواد و طلاق بده زندگي نميخواد ميخواد من طلاق نگرفته. جدا شم بچرم نگه دارم انگار كه نيستي چو هستي خوش باش
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 امروز قرار بود بعد از ١ سال باهم بريم بيرون صبح گفت وقتي از من بدش مياد چرا بايد باهام بره بي ... پس پدرشو درار مهرتو بگیر طلاقم بگیر بچه تا هفت سال با توعه بعدش هیچ غلطی نمیتونه بکنه بچه بزرگ میشه اذیتش میکنخ بازم میده ب خودتزنگ بزن بگو بچه رونیاری ازت شکایت میکنم مطمئنی کسی تو زندگیشنیست؟ از اولم دوست نداشت؟ گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️