2777
2789
عنوان

تورو خدا کممممممک😭

2957 بازدید | 98 پست

سلام لطفا هم راهنماییم کنید هم دعا کنید برام 🙏

شوهرم از بدی چیزی کم نزاشته برام تا الان مونده بودم بسازم تحمل کنم بلکه زندگیم درست بشه نشد.خیلی عصبیه سر کوچکترین موضوعی دعوا راه میندازه منو از خونه بیرون میکنه مثلا یه بارش از غذا مو دراومد شب منو بیرون کرد.الان هم رم گوشیش گم شده فک کرده من گم کردم یک ماهه خونه بابامم کلیدو گرفت بیرونم کرد.از خونه انوااااع پایپ پیدا کردم حتی خوده شیشه رو پیدا کردم.سیگار میکشه مشروب میخوره کفتر باز و رفیق بازه سر کار هم نمیره.چندبار مچشو گرفتم دوست دختر داشته. اخلاق هم نداره تو این چند سالی که باهمیم یکککککک بار باهام جایی نیومده همیشه تنهام.بدترین فوحش ها رو بهم داده.از خانوادش هم نگم براتون خواهرش هم جدا شده بدلیل خیانت.باباش زن صیغه ای داره.کلا نابووووودن.با همه ی اینها نمیتونم طلاق بگیرم چه خاکی به سرم بریزم اخه.برادر شوهرم بااینکه میدونه شوهرم شیشه میکشه زنگ زده به بابام گفته دارین تهمت میزنین اگه میتونید ثابت کنید بعدم گفته ما دنبال دخترت نمیایم اگه خواست خودش برگرده....تورو خدا راهنماییم کنید

هزار تا راه هست ازمایش اعتیادش منفی بیاد چجور ثابت کنم.بگید چیکار کنم😭😭

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر ثابت چییییی جونتو بردار و بررررو چجوری میتونی زندگی کنیی بااین همههه مشکل خودتوو داغون نکنن 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

کاش از وسایل و لوازماش و کاراش فیلم میگرفتی به عنوان مدرک ، یا اگه کتکت میزد سریع عکس میگرفتی و میرفتی پزشک قانونی . 

ولی عزیزم یا بمون و به کمک روانشناس و روانپزشک خبره کمکش کن ترک کنه ، چون کسی که معتاده نیاز داره یکی ترکش بده ، میتونی ز بزنی کمپ بیان یهویی ببرنش از تو خونه اونجا ام ازمایش میگیرن ازش که یوقت کاری نکنه منفی در بیاد باز شاید اونجوری بتونی ثابت کنی که معتاده . و یا اینکه طلاق بگیر و رهاش کن بره ... 

در‌ جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾
چرا طلاق نگیری خب ؟ بچه داری ؟

نه بچه ندارم.میگه طلاق نمیدم.اعتیادشو هم انکار میکنه درحالی که صدبار پایپ پیدا کردم تو حموم شیشه پیدا کردم ولی انکار میکنه.ازمایش منفی بیاد من محکوم میشم

چرا جدا نمیشی؟ دیگه بدتر از این؟ 

نمیدونم چطور اقدام کنم.اگه بخاطر اعتیاد شکایت کنم صدتا راه داره که منفی نشون بده.خیلی تو این کارا حرفه این.نمیدونم چجور اقدام کنم.خیلی خیلی اذیتم کردن میخوام یه مقدار از مهریمو بگیرم