2777
2789

ولی تا جایی که میدونم آقای دکتر سعید حسینی یکی از بهترینا پزشکای قلب هستن

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

ولی راجب عمل مادرتون خیلی تحقیق کنید پیش هر دکتری نرید

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن جراحی ک نمیکنه مامانم.میترسه حتی تو جراحی قبلش سکته کرد 

اره ...خیلی مواظب باشید

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
ولی تا جایی که میدونم آقای دکتر سعید حسینی یکی از بهترینا پزشکای قلب هستن

اره منم شنیدم

عزيزم اگه امکان داره جوابم رو بده ممنون.. مامانم حالش بده قبلا يه بار دکتر عرب زندگیش و نجات داد ولی الان هر وقت میرم نميتونم نوبت بگیرم ميگن نیست رفته آمریکا... 

دکتر محمود شهزادی هم دکتر خوبيه مثل دکتر عرب؟ ايشون جراح هستن فک کنم ولی دکتر عرب دکتر قلب بود... ممنون میشم راهنمایی م کنی

دکتر ابراهیم عرب دکتر خوبیه یا دکتر محمود شهرزادی 

عزيزم اگه امکان داره جوابم رو بده ممنون.. مامانم حالش بده قبلا يه بار دکتر عرب زندگیش و نجات داد ولی الان هر وقت میرم نميتونم نوبت بگیرم ميگن نیست رفته آمریکا... 

دکتر محمود شهزادی هم دکتر خوبيه مثل دکتر عرب؟ ايشون جراح هستن فک کنم ولی دکتر عرب دکتر قلب بود... ممنون میشم راهنمایی م کنی

عزيزم اگه امکان داره جوابم رو بده ممنون.. مامانم حالش بده قبلا يه بار دکتر عرب زندگیش و نجات داد ولی ...

من چند سال پیش رفتم مطلبش در اینکه دکتر خوبیه شکی نیست ولی خیلی پیر شده

عزيزم اگه امکان داره جوابم رو بده ممنون.. مامانم حالش بده قبلا يه بار دکتر عرب زندگیش و نجات داد ولی ...

بعد فکر کنم برای وقت دادن خیلی اذیت میکنن جدیدا دکتر های بهتری هم هستند پرس و جو کن...انشالله مامان هم بهتر میشن🌺

بعد فکر کنم برای وقت دادن خیلی اذیت میکنن جدیدا دکتر های بهتری هم هستند پرس و جو کن...انشالله مامان ...

مرسي عزیزم. 

پرس و جو کردم دکتر مجید حق جو نوبت گرفتم ولی دو ماه ديگه نوبت داد... زنگ زدم دکتر شهرزادی دو هفته ديگه وقت داد. 

خیلی بده دکترا انقدر دير وقت ميدن. 

مرسي عزیزم.  پرس و جو کردم دکتر مجید حق جو نوبت گرفتم ولی دو ماه ديگه نوبت داد... زنگ زدم دکتر ...

مادر من بیست سال پیش يه مشکلی داشت هر دکتری ميرفت هر کی يه قرص ميداد.. دکتر کلیه دکتر اعصاب دکتر زنان.... خلاصه آخر سر مامانم وقتی بابا بزرگم و برده بود مطب دکتر عرب.. دکتر بهش گفت به نظرم حال قلبت خوب نیست خلاصه اکو کرد دید اوضاع ش وخیم ه و فوری نامه داد بیمارستان رجایی و دوسه روز بعدش مامانم و عمل کرد دکتر سعید حسینی توی بیمارستان رجایی... عملش خیلی سخت بود ولی خداروشکر حالش خوب شد و اون مشکلی هم که داشت و نمیدونست از قلبش ه حل شد... الان بعد بیست سال قلبش آریتمی گرفته... من که درس و زندگی و آزمون استخدامی و ول کردم شب و روز دارم دعا میکنم مامانم حالش خوب بشه... 

مرسي عزیزم.  پرس و جو کردم دکتر مجید حق جو نوبت گرفتم ولی دو ماه ديگه نوبت داد... زنگ زدم دکتر ...

اره واقعا ...خداروشکر که تونستی وقت بگیری