2777
2789
عنوان

کانال تلگرامی عاشقانه....انگیزشی

100 بازدید | 10 پست

میخوام بگم شما نیکول کیدمن و بردپیت هم که باشی، باز یه تعدادی هستن که از شما خوششون نیاد.زیاد خودتونو درگیرِ نظراتِ آدما نکنید@delbarkejanfarsodazoooo|🥀❤

این چیه

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کانال  تلگرامی خودم

چه طور باید بیام وارد نمیشه که😐😕

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
خوشحال میشم  عضو کانال تلگرامئ من بشین

خو وارد نمیشع که

تو سرچ  تلگرام  بزنین  یا تو تل  به ایدی  من پیام بدین  بفرستم واستون ...

آها باشه

شد؟

سلام روز بخیر

میشه ازتون یه چیزی بپرسم؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤