2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید مادرم چی میگه🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3045 بازدید | 139 پست

منم نمیدونم چیکار کنم واقعا خانوادم میگن اگه برگردی دیگه حق نداری بیای خونمون و از طرفی هم شوهرم همش میگه بیام دنبالت نمیدونم چیکار کنم مادرم همش داد و بیداد میکنه میگه ما از شوهرت متنفریم جداشو طلاق بگیر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نمیدونم چیکار کنم واقعا خانوادم میگن اگه برگردی دیگه حق نداری بیای خونمون و از طرفی هم شوهرم همش ...

به فکر زندگیت باش خانوادتو توجیه کن بگو من زندگیمو دوس دارم

خدایا مواظب دخترم باش 
حالا من یه جوری به مادرم گفتم که میخوام برگردم سر زندگیم ولی مادر و پدرم میگن اکه برگردی باید بیای د ...

برو سر خونه زندگیت محضرم نرو ..زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن 

از قدیم گفتن نون پدر منت داره نون شوهر بی منت 

برو خونه شوهرت بهتره تو خونه پدر قرار نییت چون تو با خواهر شوهرت قهری اوناهم رابطه برادر و خواهریشون خراب کنن 

نمیدونم والله اصلا نرمال نیستن خانوادت باز اگه بچه نداشتی یه چیزی! به چه حقی برا بچت تصمیم میگرن ک ...

چون اصلا راضی نبودن ب ازدواجم و یه خاستگار عالی داشتم اونا گفتن با اون ازدواج کن ولی من عشقم و انتخاب کردم و میگن ما هیچوقت خونه تو نمیایم و شوهرت حق نداره بیاد خونمون

چون اصلا راضی نبودن ب ازدواجم و یه خاستگار عالی داشتم اونا گفتن با اون ازدواج کن ولی من عشقم و انتخا ...

متاسفانه اصلا خوب و مهربون نیستن...

زندگی و آینده شما و دو نفر دیگه رو دارن تباه میکنن سر خودخواهیشون...

وا این دیگه چه طرز فکریه خانوادت دارن

ببخشیدا ممکنه سرشناس و ثروتمند باشن ولی فقر فرهنگی دارن

چون از شوهر تو بدشون میاد اونم بی دلیل

تو باید مهر طلاق بخوره تو شناسنامت و بچتم بدون پدر یا بدون مادر بزرگ و تربیت بشه خودتم یه عمر تنها و مثل افسرده ها زندگی کنی و عملا تو زندون باشی؟به نظرم هرطور شده بگو شوهرت بیاد دنبالت شبانه جمع کن برو سر زندگیت

دارن منو تحت فشار قرار میدن مخصوصا مادرم میگه به هر قیمتی شده فقط باید طلاق بگیری اجازه نمیده برگردم ...

با یه بزرگتر صحبت کن باهاشون صحبت کنه به خاطر بچت از خر شیطون بیان پایین...

اینجور خانواده های بسته به آبرو پیش این و اون خیلی اهمیت میدن..

یه ریش سفیدی چیزی که حرفشو بخونن...

بعدم کلا رابطتو باهاشون خیلی خیلی کم کن.

میگن چون با شوهرت دوست بودی بازم میری با یکی دیگه دوست میشی 

اگه واقعا شوهرت دوس داری برگرد بخاطر بچه بخاطر عشقت نزار زندگیت خراب بشه نگران نباش پدر مادرت هم به مرور  زمان درست میشن 

وا این دیگه چه طرز فکریه خانوادت دارن ببخشیدا ممکنه سرشناس و ثروتمند باشن ولی فقر فرهنگی دارن چون ...

اونا میگن چون من خوشگلم و خانوادم پولدار و معروفه و همه میشناسنش بهترین ازدواج میکنی با یه دکتر با یه مهندس و بچه هم اخر مال توئه