2777
2789
خخخ هردو همیم 😥😵

منم شمام 🎈پریم ناهارندارم همه کارامم مونده🥴

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسش نیس 🤣🤣🤣🤣

تنبلم کردی انرژیم خوابید😑

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
خخخخ،🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نخند پاشو 🙄 انقده بدم میاااااد از این حس وحال بی رمق. پاشو صورتتو بشور یه ارایش ملایم کن یه چای دم کن یا قهوه. ظرفاتو بشور ناهارتو بار بذار خونتم مث گل کن

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
اون دیگع چیه؟؟نوش جانت

غذای روزهای تنبلی😅😁 امروز حال نداشتم توشهری رانندگی رد شدم بار اول. مرغ و پیاز تالاپی انداختم تو قابلمه آب و ادویه کردم تا بپزه🙄 انصافا طعمش خوبم میشه😃

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
غذای روزهای تنبلی😅😁 امروز حال نداشتم توشهری رانندگی رد شدم بار اول. مرغ و پیاز تالاپی انداختم تو ق ...

ببخشین ایراد چی بود رد شدی

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
غذای روزهای تنبلی😅😁 امروز حال نداشتم توشهری رانندگی رد شدم بار اول. مرغ و پیاز تالاپی انداختم تو ق ...

چه جالب منم امتحان کردم خ خوب میشه

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.