2777
2789
عنوان

شب اول متاهلی...🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 74 پست

اوایل ادم حس عجیبی داره چون طرف رو کامل نمیشناسی و به عنوان غریبه قراره بشه همه کست از طرفی هم خانواده از اول باهات بودن و وابسته شونی ولی عقد که خونده میشه یه خروار محبت و عشق خدا میفرسته تو دلت

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@نی_نی_یار_3   من اشتباها فک کردم ایشون اقان عذرمیخام 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

میگم استارتر تلاش کردی که تاپیکت به انحراف کشیده نشده از یه ور دیگه منحرف شد تاپیک😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مجردم ولی با این حال هر تاپیکی ک  فقط راجب متاهلا باشه من میام  

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
مثلا شما برای تاپیک اقدام به بارداری هم نینی یارو صدا میکنی؟ آخه اونم یه موضوع کاملا خصوصیه😑😑😑😑 ...

ن گلم من تا الان شاید دومین باره ایشونو تگ میکنم  ولی ازبس اقایون  لو رفتن ک خانوما اومدن نوشتن تا من رو بازوی شوهرم نخابم خابم نمیبره   بعد اقاععه مسخرشون میکرد من نمیخاستم خانوما دوباره گول یه اقارو بخورن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

احساس خوب خیلی خوب،بعد از کلی انتظار به عشقم رسیدم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
شایدم آقاست ولی تاپیکش موردی نداره هاا.واست دعا میکنم تودلیت بیاد🙃

بیا جنسیت منم زیر سوال رفت😂😂این همه توضیح دادم 

درضزم من لی لی هستم حالا اگر فکر میکنید مذکرم دیکه چیکار کنم شما فکر کنید 😐😂🙌

ن گلم من تا الان شاید دومین باره ایشونو تگ میکنم  ولی ازبس اقایون  لو رفتن ک خانوما اومدن ...

اول مطمئن شو بعد نی نی یارو صدا کن

چون اینطوری نینی یار بهت تذکر میده و ممکنه کاربرا برات گزارش بزنن و لغو کاربری بشی

میگم استارتر تلاش کردی که تاپیکت به انحراف کشیده نشده از یه ور دیگه منحرف شد تاپیک😂

ازین به بعد باید پایینش ایه قران بنویسم که بدونن من مسلمووونم😂😂شیطون کیش کیش شه

اول مطمئن شو بعد نی نی یارو صدا کن چون اینطوری نینی یار بهت تذکر میده و ممکنه کاربرا برات گزارش بزن ...

من نیتم بد نبود ببخشین 🥺