2777
2789

متولد ۶۷منم۷۸ من هنوز دانشگاه نرفتم دارم زبان می خونم ک ایلتس بگیرم و مهاجرت کنم بعد ایلس باید ی آزمون دیگ بدم ک مهاجرت کنم 

لایک نکنید مرسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چیکارکنیم نباش دیگ الکی امیدوارش نکن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اون داره منو امیدوار میکنه پسر ت  این سن امیدوار میشه

وضعش ب این خوبی بمون همینجا زندگی کن هیچوقت تو دوران دوستی خسیسیشو نمیتونی بفهمی تازیر ی سقف نری هیچیش مشخص نمیشه این نظرمنه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
وضعش ب این خوبی بمون همینجا زندگی کن هیچوقت تو دوران دوستی خسیسیشو نمیتونی بفهمی تازیر ی سقف نری هیچ ...

اخه خب از لحاظ تحصیلی باهم فرق داریم من هنوز دیپلم اون دکترا میترسم بعد بد شه برام

لایک نکنید مرسی
اخه خب از لحاظ تحصیلی باهم فرق داریم من هنوز دیپلم اون دکترا میترسم بعد بد شه برام

دیگ خودش انتخابت کرد اون سنش چنده توچندی خب داری میخونی دیگ خیلیم دلش بخاد دریده🤨🤨🤨🤨🤨

اون متولد ۶۷ من اواخر ۷۸

منم ۷۶ هسم شوهرم ۶۶ 

میگ باید درس بخونی مهاجرت کنیم

خب بخون برید اونم ک دکتره کلی پیشرفت میکنید حالا دوستتت داره یاالکی حرف میزنه

اختلاف سنیتون زیاد نبس؟

بنظرم یکی مث خودتو پیدا کن

اگ حس میکنی خسیسه خب پس طرفش نرو

چون با خساست طرف نمیشه کنار اومد

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .