2777
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزینی یا ...

419 بازدید | 9 پست

سلام خانما

من هر ماه تقریبا پریود میشم کم پیش میاد در طی یه سال مثلا یه ماهی نشم.(پریودام هم نامنظم مثلا ممکن ۲۸روزه یا۳۰روزه یا۳۲روزه و گاهی هم۳۸و...)حدود ۴ ماه اقدامم و چند ماه اخیر پریودام معمولا ۲۸و ۲۹ روزه و..بوده.این ماه به دلیل یه سری مشغله فقط روز ۱۹ سیکل اقدام داشتیم و خودم احتمال بارداری نمی دادم چون فکر میکنم تخمک گذاری روزای ۱۴ و ۱۵ سیکل بوده باشه.خلاصه اینکه بعد از ده روز از اون اقدام(روز ۱۹ سیکل)که تقریبا روزای شروع پریودم میشه بجای پریود لکه دیدم(من هیچوقت سابقه لکه قبل پریود ندارم چون بعضیا دارن).الان دوروزه لکه دارم و پریود نمیشم.یعنی واقعا بارداری صورت گرفته و این لک لانه گزینی؟اصلا روز۱۹سیکل آخه هیچ علائمی از تخمک گذاری نداشتم.با این لکه بینی میگم بی بی بزنم شاید ببخشید خون بره تو ادرار و نتیجه کاذب نشون بده.

نظرات لطفا؟؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

در ضمن اینکه من بیشتر ماه ها علائم تخمک گذاری مثل سینه درد و..دارم و بعضی ماه ها هم تخمک گذاریم بدون علامت.و این ماه هم هیچ علائمی نداشتم فقط وسطای سیکل ترشح و..داشتم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله که بارداری

ولی طبق تجربه خودم و دوستان تو زمان اقدام ممکنه حتی ۱ماه نشی یا حتی خیلی زودتر بشی یا حتی پریودی در حد لک باشه این چیزا طبیعیه و نشون میده رحم داره آماده باروری میشه

ولی برای پریودیت حتما پیش دکتر برو که اگه تنبلی تخمدان داری زودتر درمان بشی

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

دکتر رفتم و ماهی ک سونو کردم یه دونه فولیکول ۲۰میلی داشتم (البته یکی دوماه پیش)  ولی بقیه فولیکولا کوچیک بودن.و دکترم گفت تنبلی داری ولی شدید نیس و ممکن بدون دارو باردار شی و خلاصه دارو نداد.گفت چند ماه دیگه اقدام کن و اگه نگرفت دارو میدم

بعید می‌دونم لک و ادرار قاطی شن،بیبی بزن. منم پریودیم نامنظمه و تخمک گذاریم همیشه ۱۹ سیکل هستش.احتم ...

آخه خواهرم با لکه بینی بی بی زد و مثبت شد و بعد آزمایشش منفی و دکترش گفته بود موقع لکه بینی حتی اگه یه کوچولو خون وارد ادرار شه مثبت کاذب میشه

بعید می‌دونم لک و ادرار قاطی شن،بیبی بزن. منم پریودیم نامنظمه و تخمک گذاریم همیشه ۱۹ سیکل هستش.احتم ...

نمیدونم در واقع این ماه آمادگی و انتظار بارداری نداشتم.چون ماه پر استرس و پرمشغله ای بود

من واقعا نمیدونم چرا بعضیا تایپیک الکی میزنن و مشارکت تو تایپیکشون زیاد پیشه(بقول خودشون پر بازدید).  نمیدونم ولی تایپیکایی مثل ما ک همش سوال واجب هیشکی نمیاد  

فکر کنم باید عنوان رو خفن زد ک مشارکت زیاد شه