2777
2789
عنوان

چتونههههههههه چتونهههههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 113 پست
حالا چرا اینقدر عصبی.🙄🙄🙄😬

چون تو نطفه خفه میکنن طرفو.فکر نمیکنن شاید مشکلشو کسی بتونه حل کنه.شاید کسی بتونه راهنماییش کته.بتونه حداقل دکتر خوب معرفی کنه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالامثلاتاپیک برایه آقاباشه،حالاگیریم سوالش جنسی باشه،من اگه تن خودم نخاره نمیرم اونجانظربدم،نصف همی ...

قربون دهنت.نمیدونم چرا نمیگذرن برن.خب دوست نداری رد شو برو

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
حالامثلاتاپیک برایه آقاباشه،حالاگیریم سوالش جنسی باشه،من اگه تن خودم نخواره نمیرم اونجانظربدم،نصف هم ...

واقعا میرن داخل تاپیک نظر میدن بعدم طلبکارن شما که انقد مشکل داری یه گزارش بزن بیا بیرون انقدم پی این قضیه رو نگیر

هیچ موردی نداره عزیزم.باور کن اصلا ناراحت نمیشم.حتی اگر لغوم کنن.بابا یکی باید بیاد بگه یکم رحم داشت ...

ببین اینجا خیلی منفی شده 

من از دوسال پیش برای بیماری مامانم سرچ کردم نی نی سایت رو دیدم 

از اون به بعد میومدم خاطره های جذاب دوران بچگی و اینارو میخوندم اصلا بلد نبودم پربازدید و اینا چیه 

قبل از اینکه بیام تو سایت تقریبا یک ماه قبل از اینکه بیام دیدم همسن و سالای منم هستن برای همین عضو شدم وگرنه من میخواستم بزارم ۱۸ سالگی 

گفتم حالا که میام اول اینکه برای کسب تجربه و از مهارتها و کمک به دوستانی که واقعا میتونم کمکشون کنم 

حالام اگر مزاحمتی برای کسی ایجاد کردم معذرت میخوام🙋‍♀️

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
واقعا میرن داخل تاپیک نظر میدن بعدم طلبکارن شما که انقد مشکل داری یه گزارش بزن بیا بیرون انقدم پی ای ...

دقیقا.جالبه بیخیالم نمیشن 

کتاب علوم همون هشتمی هارو دیدی چه باز راجع به تولید مثل حرف زده؟؟؟ خانه از پای بست ویران است گل

خب اون لازمه یه کلیتی ادم متوجه میشه ولی یکی از رابطه خودش تعریف کنه فرق داره من اصلا با تاپیکایی ک دنبال راهنمایی هستن مشکلی ندارم ولی ی عده تو سایت عمومی خیلی قشنگ صحبت نمیکنن قشنگ همه چیزو واضح تعریف میکنن

نمیدونم ولی مدرسه حتما طبق یه قانون و چارچوبی پیش میبره موضوع رو دیگه 

از یهداشت اومدن 

باورت میشه انواع و اقسام نوع بدن هم بهمون یاد دادن خب یه چیز طبیعیه 

مثلا زمانی که پریود شدم البته معذرت میخوام ۱۲ سالم بود 

از بهداشت برامون اومدن و توضیح دادن بلوغ رو تغیرات بدن رو 

من از اینکه سینه در اورده بودم خجالت میکشیدم واقعا ولی الان نه 

خدا شاهده زمانی که پریود شدم میخوام موهامو بکنم امادگیشو اصلا نداشتم با هزار خجالت از مامانم درخواست نوار بهداشتی کردم 

خداروشکر که بهداشت اومد و توضیح داد وگرنه منی که خون میبینم سکته میزنم الان اینجا با شما حرف نمیزدم زیر ۲ متر خاک بودم

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
والابه خدا،انگارتیغ زیرگلوشون گذاشتن که نه بایدباشی وتاآخرشوبخونی😂

😂😂😂 جنبه ها پایینه

خب اون لازمه یه کلیتی ادم متوجه میشه ولی یکی از رابطه خودش تعریف کنه فرق داره من اصلا با تاپیکایی ک ...

هم من بچه مدرسه ای بودم هم تو میدونی که جو تو مدرسه چطوره مخصوصا تو این سن. کتاب میگه پس از انجام لقاح و ورود اسپرم به بدن مادر اسپرم با کمک دمک حرکت کرده و وارد رحم شده و پس از فرایند هایی به جدار نفوذ میکند! تو دانش اموز کلاس هشتم نمیپرسی لقاح یعنی چی؟ نمیگی خو اسپرم بابا چطوری پرید کنار سرویکس؟ من خودم هشتم بودم که این چیزارو حالیم شد به کمک کتاب در وهله اول و بعد بغل دستیم

از یهداشت اومدن  باورت میشه انواع و اقسام نوع بدن هم بهمون یاد دادن خب یه چیز طبیعیه  ...

دور از جونت😂خیلی خوبه از سن کم به ادم یاد بدن منم با مامانم اصلا راحت نبودم ک سوالامو ازش بپرسم اینطوری توضیح بدن فرهنگ ادمم بالا میره از اتفاق طبیعی بدنش خجالت نمیکشه

کتاب علوم همون هشتمی هارو دیدی چه باز راجع به تولید مثل حرف زده؟؟؟ خانه از پای بست ویران است گل

خانه از پایه ویرانه؟

درک  نمیکنم خب باید یادبگیریم دیگ مگه چیزه بدیه؟😐خیلی ها اون سنی ازدواج میکنن پدر مادارا ک هچیی نمیگن حداقل معلما بگن بعدشم جنبه مون رو بالا ببریم 

ماهم اونموقع خجالت میکشیدم ولی خب لازمه

چون تو نطفه خفه میکنن طرفو.فکر نمیکنن شاید مشکلشو کسی بتونه حل کنه.شاید کسی بتونه راهنماییش کته.بتون ...

👌👌👌

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
خانه از پایه ویرانه؟ درک  نمیکنم خب باید یادبگیریم دیگ مگه چیزه بدیه؟😐خیلی ها اون سنی ازدواج ...

خب اتفاقا منم میگم باید یاد بگیرم اصلا هم نگفتم بده من دارم میگم اینکه فکر کنیم چون یه ادم 14ساله تو سایته همه تاپیکا رو گزارش کنیم غلطه یعنی موافق یادگیری و مخالف بی جنبه بازی هستم

شما منظور منو نگرفتی کلا